Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nascimento (RKC): 100 competitiewedstrijden

Datum nieuwsfeit: 16-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: RKC Waalwijk
Zoek soortgelijke berichten
RKC Waalwijk

Nascimento: 100 competitiewedstrijden

16 september - RKC WAALWIJK aanvoerder David Nascimento speelde vandaag zijn honderste competitiewedstrijd voor RKC WAALWIJK. In verband met de situatie in Amerika werd dit niet feestelijk gevierd, maar wij konden dit toch niet onvermeld voorbij laten gaan.

Nascimento speelde zijn eerste wedstrijd voor RKC in het seizoen 1991/1992. Na dat seizoen vertrok de verdediger naar Roda JC. Via FC Utrecht kwam hij eind 1998 terug naar Waalwijk.

Nascimento is niet de enige speler in de huidige selectie die honderd wedstrijden of meer voor RKC WAALWIJK speelden. Ook Carlos van Wanrooij en Rob van Dijk speelden al meer dan 100 competitiewedstrijden in het geel/blauw. Rob van Dijk kan zelfs dit seizoen zijn 200ste wedstrijd spelen. Marcel Brands is koploper allertijden. Hij speelde in totaal 333 wedstrijden voor RKC WAALWIJK.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie