Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Kombrink opent maatschappelijk debat ParkStad

Datum nieuwsfeit: 16-09-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wethouder Kombrink geeft aftrap maatschappelijk debat ParkStad

Hans Kombrink, wethouder Ruimtelijke Ordening geeft zondag 16 september rond 12.00 uur de aftrap voor het maatschappelijk overleg over het nieuw te bebouwen gebied ParkStad in de deelgemeente Feijenoord. Dit gebeurt tijdens een picknick in het Spoorweghavenpark. Tijdens de picknick maken bewoners, bedrijven, en wijkinstellingen voor het eerst kennis met de aanbevelingen uit de Verkenningennota Parkstad. Ook aanwezig bij de picknick zijn Johan Henderson, voorzitter van de deelgemeente Feijenoord en Marco Rook, portefeuillehouder Ruimtelijke Ontwikkeling van de deelgemeente Ijsselmonde.ParkStad is een gebied in de deelgemeente Feijenoord en deels in de deelgemeente ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie