Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Utrecht: district Heuvelrug

Datum nieuwsfeit: 17-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 17-09-2001

Politieberichten district Heuvelrug, 09.00 uur
Zwaaien met nepvuurwapen

VEENENDAAL Nadat een getuige had gezien dat een jongen op De Palmen Grift een vuurwapen in de lucht stak, hield de politie zondagavond rond half zeven vijf jongens en een meisje uit Veenendaal aan.

Een jongen had met het vuurwapen op het dak van de flat gestaan. Toen de politie arriveerde stond een groepje van vijf jongens en een meisje beneden bij de flat. Zij zijn allen direct aangehouden. Het bleek om een plastic luchtdrukpistool te gaan. De vijftienjarige eigenaar deed afstand van het nepwapen. Alle vijf de jongeren (7-15 jaar) zijn aan hun ouders overgedragen.

Vijf autos opengebroken

MAARN Zondagmorgen rond vijf uur hield de politie naar aanleiding van een tip van een getuige op de Planetenbaan een 25-jarige Litouwer aan. De man had met drie landgenoten (allen 24 jaar) benzine uit vijf autos gestolen. Hierdoor liepen de autos schade op. Later op de morgen hield de politie de drie andere Litouwers aan. De mannen zitten vast voor nader verhoor.

Aanrijding voor verkeerslicht

RHENEN Doordat een 22-jarige automobiliste uit Veenendaal te laat in de gaten had dat een auto voor haar stopte voor een verkeerslicht, ontstond een aanrijding. Dit gebeurde zondagmiddag rond half twee op de Cuneraweg in Rhenen. De vrouw en haar 56-jarige moeder, eveneens inwoonster van Veenendaal, zijn met respectievelijk mond- en nekletsel naar het Edense ziekenhuis gebracht. Hun auto moest worden weggesleept.

De bestuurder van de auto waar de vrouw op botste raakte niet gewond.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie