Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Limburg-Zuid: districten Heerlen/Kerkrade

Datum nieuwsfeit: 17-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 17-09-2001 Politieberichten districten Heerlen/Kerkrade (RKey; 13.30 u) Maandag, 17 september 2001

Districten Heerlen en Kerkrade

Heerlen; inbrekers aangehouden
De politie heeft afgelopen nacht, zondag op maandagnacht omstreeks 05.00 uur op de Geleenstraat een 37-jarige man zonder vaste woon/verblijfplaats aangehouden. Die wordt verdacht van een inbraak (door forcering van de toegangsdeur) even tevoren in een winkel aan de Honigmanstraat in Heerlen waarbij allerlei raamdecoraties waren gestolen. De politie had de verdachte bij de winkel gezien toen die daar met enkele volle tassen wegliep. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. De gestolen goederen werden inbeslaggenomen. De politie stelt een nader onderzoek in. Vanmorgen, maandagmorgenvroeg omstreeks 05.30 uur heeft de politie op de Eurenderweg een 41-jarige man zonder vaste woon/verblijfplaats aangehouden. Die wordt verdacht van een inbraak even tevoren in een woning aan de Benzenraderweg in Heerlen. Bij die woninginbraak wordt vooralsnog niets vermist. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in waarbij ze ook onderzoekt of de verdachte mogelijk meer inbraken op zijn kerfstok heeft.

Heerlen; auto-inbraken
Een 22-jarige Heerlenaar zag afgelopen zondagavond op de Honigmanstraat in Heerlen bij terugkomst bij zijn aldaar geparkeerde auto dat er een onbekende man in zijn auto zat. Bleek dat in de auto was ingebroken waarvan de Heerlense auto-eigenaar later bij de politie aangifte heeft gedaan. De gewaarschuwde politie heeft de verdachte, een 35-jarige man uit Brunssum aangehouden. Bij zijn aanhouding uitte de verdachte beledigingen in de richting van de politie-agenten. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. De Brunssummer ontkent in de geparkeerde te hebben ingebroken en de politie stelt een nader onderzoek in. Afgelopen zondagmorgen heeft de politie op de Putgraaf in Heerlen een 25-jarige man en een 20-jarige vrouw, beiden uit Brunssum aangehouden. Het tweetal wordt ervan verdacht op de Putgraaf in een geparkeerde auto te hebben ingebroken. Vermoedelijk omdat het tweetal daarbij door passanten (die de politie waarschuwden) werd betrapt, liepen ze weg. Beide aangehouden verdachten werden overgebracht naar het politiebureau waar ze werden ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.

Heerlen; bekeurd
De politie heeft een 21-jarige automobilist uit Hoensbroek bekeurd met een boete van fl. 410,-. Bij controle afgelopen nacht, zondag op maandag nacht op de Palemigerboord in Heerlen bleek de man onder invloed achter het stuur van zijn auto te zitten. Ademanalyse wees uit dat hij bijna 0,7 promille alcohol in zijn bloed had.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie