Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Perslunches voor sportverslaggevers

Datum nieuwsfeit: 17-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Redactie,

Hierbij attenderen wij u namens Aad Veerman op de aanwezigheid van Jules Deelder, scenarioschrijver van het toneelstuk 'Danse jochie, danse' over de jeugd van Bep van Klaveren, tijdens de perslunch, maandag 17 september, om 12.00 uur in de foyer van het nieuwe Luxor theater.

Uitnodiging voor perslunch

Met aanwezigheid van Jules Deelder, scenarioschrijver van toneelstuk 'Danse jochie, danse'

ROTTERDAM - Hierbij nodigen wij u uit voor een perslunch op maandag 17 september in de foyer van het nieuwe Luxor theater. Vanaf 12.00 uur zal het enige onderwerp van gesprek de achtste editie van de Bep van Klaveren Memorial zijn.

Het gala ter nagedachtenis aan de enige Nederlandse bokser die Olympisch goud won, staat voor maandag 24 september op de kalender. In tegenstelling tot de voorgaande zeven edities, die allen in het Crooswijkse sportcentrum Schuttersveld werden gehouden, wordt de achtste Memorial in het nieuwe Luxor theater gehouden. De avond daar kan vanaf 20.00 uur alleen op uitnodiging worden bijgewoond.

Op het programma van de Achtste Bep van Klaveren Memorial staan het toneelstuk 'Danse jochie, danse', door kinderen van het Hofpiein Theater, over de jeugd van de legende. Daarna geven vier leden van de The Dutch Windmill Club onder leiding van trainer Dries Sloof een boksdemonstratie. Na de uitreiking van de Bep van Klaveren Memorialprijs zal de avond worden besloten met twee partijen. Akunel Dias bokst om de BeNelux-titel tegen het lichtweltergewcht de Belg Pascal Montulet, terwijl Miquel Dias om de vacante Nederlandse titel in het superwelter- gewicht vecht tegen Rene Prins. De avond in het Luxor-theater wordt muzikaal omlijst door Wim Koopmans, het combo plus Piet Noordijk, Belinda en Marc Benz.

Ardie den Hoed

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie