Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Licentie voor Bedrijfshulporganisaties

Datum nieuwsfeit: 17-09-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

LIFESAVINGPROJECT

Licenties voor nieuw noodplan

Licentie voor Bedrijfshulporganisaties

LifeSavingProject, octrooihouder van de LifeSavingCard, stelt bedrijfshulporganisaties in de gelegenheid een licentie te bemachtigen. De LifeSavingCard stelt werknemers en bezoekers in gebouwen met een publieksfunctie adequaat te reageren op een calamiteit. Door het gebruik van RUNNIE, een herkenbaar karakter, worden kinderen actief meegenomen in het noodplan. De LifeSavingCard is prima te combineren met al bestaande plannen en stelt scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, naschoolse opvang, zwem-/sporaccommodaties etc. in staat via internet veel in de aanloopkosten te besparen. Het Viaanse bedrijf LifeSavingProject is in het bezit van een proefproject ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie