Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Risc Technology' nieuwe naam Rinner Systems Distribution

Datum nieuwsfeit: 17-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

'Risc Technology' nieuwe naam Rinner Systems Distribution

Naamswijziging distributeur omwille van eenduidigheid

Harmelen, 17 september 2001 - Risc Technology, één van de grootste Europese distributeurs van e-security-oplossingen, is de naam waaronder distributeur Rinner Systems Distribution voortaan haar diensten levert. Rinner is sinds 1 januari 2001 onderdeel van het Franse beursgenoteerde Risc Technology Europe. Om eenduidigheid naar de klanten en de markt te bieden, is de naamswijziging met ingang van heden doorgevoerd.

Risc Technology heeft nu vestigingen in Nederland, België en Frankrijk. Door als Europese organisatie haar krachten te bundelen, is Risc Technology nog beter in staat haar klanten te voorzien van hoogwaardige producten, kennis en diensten. In de periode tussen de overname en de naamswijziging heeft het bedrijf de tijd genomen de leveranciers over de gewijzigde eigendomssituatie te informeren.

"De klant zal in de praktijk merken dat we door de gebundelde krachten in staat zijn om nog meer toegevoegde waarde te bieden in de vorm van kennis en diensten", aldus Theo Schutte, directeur Risc Technology Nederland.

Risc Technology
Risc Technology is distributeur van software- en hardwareoplossingen op het gebied van Unified Messaging en Data (VPN) Security. Het bedrijf werd opgericht in 1992 en ontplooit sindsdien activiteiten in drie belangrijke security-segmenten van de e-business-markt, namelijk de beveiliging van informatiesystemen, van e-business-infrastructuren en van het mobiele internet. Risc Technology heeft haar commerciële en financiële successen te danken aan haar expertise van ervaren technologische consultant en haar jarenlange vertrouwensrelatie met belangrijke spelers in de markt, zoals Check Point en ISS. Dit maakt Risc Technology tot gewaardeerde partner van belangrijke softwarebedrijven, waardoor het bedrijf haar expertise en diensten, via e-integrators waaronder VAR's, ISP's, ASP's en technologische dienstverleners aan een groot aantal bedrijven kan aanbieden.

Risc Technology levert bij haar distributieactiviteiten toegevoegde diensten als sales- & marketingondersteuning, consultancy, technische trainingen en helpdeskfaciliteiten. Door het aantal producten per specifieke beveiligingsoplossing te beperken en alleen marktleiders in het productenpakket op te nemen, blijven specialisme en focus gewaarborgd. Risc Technology Nederland levert vanuit haar vestiging in Harmelen uitsluitend aan software- en systeemhuizen. Risc Technology heeft nu kantoren in Nederland, België en Frankrijk. Het hoofdkantoor van Risc Technology is gevestigd in Parijs, waar het bedrijf ook aan de beurs genoteerd is.

Voor meer informatie:

Risc Technology Nederland
Theo Schutte
0348-449 260

Richard Verbeek
Lammers van Toorenburg PR
030-656 5070

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie