Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe plannen schoolplein Johan Frisoschool in Woerden

Datum nieuwsfeit: 17-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Woerden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Woerden

Nieuwe plannen schoolplein Johan Frisoschool

De afgelopen tijd zijn er plannen gemaakt om het schoolplein van de Johan Frisoschool te verbeteren. Het vernieuwde plein zal ook voor de wijk buiten schooltijd een extra speelplaats betekenen. Op 17 september van 19.30 tot 20.30 uur kunt u het ontwerp bekijken en vragen stellen tijdens de informatieavond op de Johan Frisoschool.

Ontwikkeling van het plan
De gemeente Woerden heeft in goede samenwerking met de school een plan ontwikkeld. Hierbij is ook een direct omwonende betrokken. De aanpassingen zorgen er niet alleen voor dat het plein weer aan alle wettelijke eisen wat betreft veiligheid voldoet, maar ook dat er door kinderen tussen nul en twaalf jaar weer optimaal gespeeld kan worden. De plannen passen binnen het algemene beleid van de gemeente wat betreft speelplaatsen. Ook staat het schoolbestuur (VCSW) achter het idee. Bovendien is in de planvorming rekening gehouden met het huidige gebruik van het plein en het zoveel mogelijk voorkomen van vandalisme en overlast.
De financiering van het plan komt van twee kanten. Niet alleen de gemeente heeft geld beschikbaar gesteld voor het plein, maar ook de school heeft hiervoor een budget. Vlak voor de zomervakantie heeft daarvoor op school een actie plaatsgevonden.

Plannen ter inzage
Als u nieuwsgierig bent geworden naar de plannen, kunt u deze vanaf maandag 10 september tot en met maandag 17 september tijdens schooltijden bekijken op de school.

Informatieavond
Op maandag 17 september is er van 19.30 tot 20.30 uur op school een informatieavond. Op deze avond kunt u het ontwerp bekijken en zijn vertegenwoordigers van de school en de gemeente aanwezig om vragen te beantwoorden. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om op deze avond langs te komen dan zijn er tijdens de inzagetermijn formulieren beschikbaar waarop u uw vragen en opmerkingen kwijt kunt. Deze worden op de informatieavond verzameld en met de andere opmerkingen in de daarop volgende weken verwerkt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie