Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeester Barneveld spreekt met actiegroep Boer en Dier

Datum nieuwsfeit: 17-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BURGERS STEUNEN BOER EN DIER

Burgemeester van Barneveld wil gesprek met actievoerders

Persbericht

Zoetermeer, 14 september 2001

De burgemeester van Barneveld heeft actievoerders van het Actiecomité Burgers steunen Boer en Dier uitgenodigd voor een gesprek. Het gesprek zal maandag om 11.30 uur plaatsvinden in het gemeentehuis van Barneveld.
De actievoerders wilden afgelopen woensdag de Burgemeester van Barneveld spreken over de strafkortingen die 42 boeren in Kootwijkerbroek zijn opgelegd door Minister Brinkhorst. Zij werden toen door de politie gesommeerd te vertrekken. Het totaal bedrag waar de 42 boeren voor zijn gekort bedraagt fl. 2.059.000 Het Actiecomité Burgers steunen Boer en Dier wil dat Burgemeester Burgering de strafkortingen ongedaan maakt door vanuit de gemeentekas het bedrag waarvoor de boeren zijn gekort uit tebetalen. Het Actiecomité Burgers steunen Boer en Dier heeft er goede hoop in dat de Burgemeester het bedrag aan de boeren zal uitbetalen. Ook heeft het Actiecomité veel reacties ontvangen vanuit de burgerij die deze actie ondersteunen. Het Actiecomité ziet met veel vertrouwen het gesprek met Burgemeester tegemoet en gelooft dat de Burgemeester ook zal opkomen voor de getroffen boeren. Indien de Burgemeester besluit de boeren schadeloos te stellen is voor velen een dreigend faillissement van de baan.

Eind persbericht.

Voor info: Jan Slagter tel. 06-53122763

14 sep 01 10:40

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie