Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavond gemeentelijke herindeling Achterhoek

Datum nieuwsfeit: 17-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Doetinchem
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Doetinchem

Informatieavond inwoners

Op 17 september 2001 organiseert de gemeente Doetinchem voor haar inwoners een informatieavond over de gemeentelijke herindeling in de Achterhoek. Inwoners van omliggende gemeenten zijn ook van harte welkom. De gemeente organiseert deze avond zodat u uw eigen mening kunt vormen. Ook krijgt u informatie over de inspraakprocedure en het vervolgtraject. Heeft u uw mening al gevormd, dan horen wij die ook graag van u. Op deze avond is er namelijk volop ruimte voor discussie over de toekomst van de regio en van de centrumgemeente Doetinchem in het bijzonder.

De informatieavond vindt plaats in de hal van het stadhuis, u bent van harte welkom vanaf 19.30 uur. Aanmelden kan door middel van een e-mail. Hierop kunt u ook uw vragen en/of mening kenbaar maken, zodat de avond op een goede manier kan worden ingevuld.

Kopieer onderstaande tekst e-mail deze naar:
(voorlichting@doetinchem.nl).Ik ben wel/niet aanwezig op de informatieavond over de gemeentelijke herindeling.
Ik kom met ... personen.

Naam:
Telefoonnummer:

Ik heb de volgende vraag/mening over de gemeentelijke herindeling:

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie