Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

In Arnhem schrijft het volk haar eigen troonrede

Datum nieuwsfeit: 18-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: (tilburg@loesje.nl)

Contactpersoon: M. van Dijck

Loesje: Het volk schrijft haar eigen troonrede

Datum: 18 september 2001

PERSBERICHT PRINSJESDAG

Het volk schrijft haar eigen troonrede

ARNHEM- Op 18 september zal een koninklijke Loesjekikker een rijtoer maken op en rondom het Korte en Lange Voorhout in Den Haag. Twee raadslieden die de kikker op zijn koninklijke step begeleiden, nodigen omstanders uit hun eigen troonrede te schrijven. Dat kunnen ze doen op de grote vellen papier die de raadslieden op hun lichaam dragen. Daarnaast kunnen omstanders via rondschrijfvellen hun ideeën voor de rijksbegroting aan ons geven. Loesje vindt dat het Nederlands volk zich directer met de politiek kan bemoeien. Dit is een aanzet tot het zelf bedenken van plannen. Het verzamelde materiaal stuurt Loesje later ter inspiratie op aan de minister van Financiën en de koningin.


EINDE PERSBERICHT

Dit is een nieuwe actie in het kader van Club 2002, Het jaar van de toekomst. Iedereen die wil, kan op www.club2002.nl mee plannetjes bedenken voor de toekomst. Wij zijn op prinsjesdag aanwezig in Den Haag van 12.00 uur tot 14.30 uur.

Contactpersoon voor en tijdens de actie is Marc van Dijck op telefoonnummer 06-22458737.

Loesje

postbus 1045

6801BA

Arnhem

Telefoon: 06-22458737reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie