Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kraan en van Berkel Nederlands kampioen valk zeilen

Datum nieuwsfeit: 18-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
KNWV

DATUM: 18-9-2001

ZEILEN - NK ValkenOp het Sneekermeer zijn Bart Kraan en Ton van Berkel Nederlands kampioen valk geworden. Tijdens het vierdaagse evenement kregen de zeilers, in totaal 43 boten, te maken met alle weersomstandigheden. Op zaterdag was de valk weer eens een echte driemans boot, met vlagen van ruim zes beaufort vlogen de boten over het meer.

Tot op de laatste dag hielden drie teams uitzicht op de titel, team Yntema, team Huisman en team Kraan. In de laatste wedstrijd was er de ontknoping, ook met licht weer voer team Kraan voor in het veld, Yntema had duidelijk meer moeite. Team Huisman deed er de laatste wedstrijd alles aan en zeilde een eerste plaats. Aan twee derde plaatsen op de laatste dag hadden Kraan en van Berkel ruim voldoende voor de titel. In totaal werden er negen wedstrijden gevaren.

Totaal:

1. Bart Kraan

2. Menno Huisman

3. Onno Yntema

4. Henk Wittenberg

5. Hans Schelling

Laat meer artikelen zien over: WedstijdSport: Zeilen

Noot voor de pers: Onze PR afdeling besteedt veel zorg aan de
publicatie van haar (nieuws)artikelen. Desondanks bestaat er de mogelijkheid dat er onjuiste informatie vermeld staat in dit artikel. Indien u denkt dat dit het geval is dan kunt u een bericht sturen naar onze Online PR service door het formulier in te vullen, een postzegel is niet nodig.
Voor informatie en/of uitslagen kunt u contact opnemen met het KNWV, Yvonne Graffner ((yvonne.graffner@knwv.nl)). Bellen kan natuurlijk ook:(030) 656 65 70.

xx


_

KNWV - Postbus 87 - 3980 CB Bunnik - Tel.: 030-6566550 - Fax: 030-6564783 - (info@knwv.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie