Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Installatieweb present op Installatie Vakbeurs Harderberg

Datum nieuwsfeit: 18-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

7 augustus 2001

www.installatieweb.nl

LEER INSTALLATIEWEB KENNEN TIJDENS VAKBEURS HARDERBERG

InstallatieWeb is online, de internetsite die de wereld van de W-installateur overzichtelijk maakt. Middels een geavanceerde zoekmachine is de informatie van ruim 300 fabrikanten en leveranciers van veelgevraagde producten en diensten toegankelijk gemaakt. Een groeiend aantal installateurs weet de weg naar deze website dan ook te vinden. Installatieweb presenteert zich op stand 003 tijdens de Installatie Vakbeurs Harderberg op 18-19 en 20 september.

InstallatieWeb is een initiatief van en voor installateurs. De initiatiefnemers Ed Langelaan en Wim Mettes zijn zelf in het installateursvak werkzaam, weten als geen ander waaraan collega's behoefte hebben en zijn door hun professie goed geïnformeerd.

Gevarieerde informatie
Door de beschikbare koppeling met de internetsites van fabrikanten en leveranciers is deze site niet alleen een handig digitaal adresboek maar ook naslagwerk bij uitstek dat niet mag ontbreken op de computer van de W-professional! Naast product- en leveranciersinformatie biedt InstallatieWeb ook een maandelijks verschijnende digitale nieuwsbrief en een discussieplatform met tal van wetenswaardige informatie. In de vacaturebank zijn de meest recente vacatures, ingedeeld naar regio, in de installatiewereld te zien.

Zoekmachine kopieerbaar naar eigen website
Fabrikanten, leveranciers en installateurs kunnen de zoekmachine die deel uitmaakt van installatieweb kopiëren naar hun eigen site. Met de informatie wordt de eigen site voor de bezoeker aantrekkelijk. De aanbieder toont zich met het productassortiment immers een professional!

Consumenten selecteren installateur via WarmteWeb
De initiatiefnemers van InstallatieWeb zijn ook betrokken bij WarmteWeb. Daar lezen consumenten informatie over beschikbare W-producten en diensten en kunnen een regionale installateur selecteren. Die adresgegevens zijn van InstallatieWeb afkomstig.Ontbreekt uw naam, dan kunt u deze gegevens daar gratis toevoegen!

Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie