Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Management buy out IFC Groep succesvol afgerond

Datum nieuwsfeit: 18-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


MANAGEMENT BUY OUT IFC GROEP SUCCESVOL AFGEROND

De in augustus aangekondigde management buy out van de IFC groep uit Scaramea is inmiddels succesvol afgerond. De IFC groep kan zich hierdoor nadrukkelijker focussen op zijn kernactiviteit en haar positie in de markt versterken. De aandelen van IFC groep zijn volledig in handen van directie en management. De directie wordt gevormd door Guus Landheer en Harry Kah. De heer Jacometti zal een actieve adviesrol bij de IFC groep krijgen. Hij zal zich daarbij met name richten op commerciële aspecten van de onderneming.

Guus Landheer is sinds twee jaar actief betrokken bij de IFC groep en heeft als directielid van Scaramea, in samenwerking met Harry Kah, vormgegeven aan de huidige onderneming. De heer Landheer heeft, voordat hij bij Scaramea in dienst trad, gedurende een groot aantal jaren bij KPMG gewerkt, het laatst als eindverantwoordelijke voor Corporate Finance en Innovatie Management dienstverlening. De heer Landheer is gespecialiseerd in groei- en expansievraagstukken en heeft eerder gewerkt bij Stork en Getronics.

Harry Kah heeft in 1993 IFC software opgericht. Het kernbedrijf waar de laatste twee jaar de IFC groep omheen is gebouwd. De heer Kah combineert een langjarige ervaring op het gebied van informatiediensten in de verzekeringsindustrie met voor 1993 diverse functies bij verzekeringsmaatschappijen.

IFC groep ontwikkelt integrale IT-oplossingen voor financiële dienstverleners alsmede het intermediair en biedt ook op de consument gerichte software- en Internetapplicaties aan. Met producten en diensten als Diagnose, Polisbank, SureSite, Wildbaan, IT-Maxima en MrFinch, heeft deze onderneming zich een vooraanstaande positie in de markt verworven. Ook na haar verzelfstandiging zal de IFC groep een volledig pakket IT-diensten aan de markt kunnen blijven aanbieden.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie