Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeester Opstelten opent 'De goede Start' Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 18-09-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Burgemeester opent 'De goede Start'

Burgemeester mr. Ivo Opstelten opent met Anthony Stal, directievoorzitter Bestfoods van Unilever dinsdag 18 september 2001, om 11.30 uur het Quality Time Center in het gebouw aan de Nassaukade 3. Unilever Bestfoods heeft het initiatief genomen om een centrum te realiseren voor gemaksdiensten. Unilever werkt samen in de Stichting De goede Start met publiek-private partners zoals Wederzijds Profijt, de Wijktafel Feijenoord en Ontwikkelingsmaatschappij IJsselmonde. In het gebouw zijn onder meer het kinderdagverblijf 'Petje Pitamientje' van de Stichting STIP gevestigd, een boodschappenservice en andere gemaksdiensten. In het Quality Center zijn ca. 30 arbeidsplaatsen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie