Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Feyenoorder Ono twee weken uitgeschakeld

Datum nieuwsfeit: 18-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Feyenoord
Zoek soortgelijke berichten
Feyenoord


18-09-2001 | 12:04
ONO TWEE WEKEN UITGESCHAKELD
Het herstel van Shinji Ono zal nog zon twee weken in beslag nemen. Onderzoek heeft uitgewezen dat hij een verrekking aan de hamstring heeft opgelopen in de wedstrijd tegen De Graafschap. Gelukkig geen scheuring, aldus Feyenoords fysiotherapeut Daan Spanjersberg. Het duurt ongeveer twee weken voordat Shinji weer voetbalfit zal zijn.

Shinji Ono wordt momenteel intensief behandeld door de medische staf van Feyenoord. Spanjersberg: Het is vrijwel zeker dat hij ook volgende week het uitduel tegen Sparta Praag zal moeten missen, maar wellicht lukt het om hem voor de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch weer fit te krijgen.
Shinji Ono zal eind deze week de looptraining hervatten en volgende week de voetbaltraining.

Het herstel van de hamstringblessure van Johan Elander verloopt trager dan verwacht. Hij heeft een terugslag gekregen en we kunnen nog niet precies inschatten wanneer hij speelklaar zal zijn. We zullen de behandeling verder intensiveren, aldus Spanjersberg.

Het herstel van kees van Wonderen verloopt boven verwachting. Dat gaat inderdaad sneller dan verwacht, maar we zullen niets overhaasten, legt Daan Spanjersberg uit. Kees van Wonderen trainde vanmorgen met hersteltrainer Toin van de Goolberg bij Excelsior Rotterdam. Spelerspagina: Shinji Ono

bron : (c) Feyenoord Rotterdam

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie