Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Studievereniging MAKUB haalt 4000 gulden op voor CliniClowns

Datum nieuwsfeit: 18-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: (m.d.a.roefs@kub.nl)

Contactpersoon: Miranda Roefs

Studievereniging MAKUB haalt f 4000,- op voor de CliniClowns

Datum: 18 september 2001

Persbericht:

Tilburg, 18 september 2001

Studievereniging MAKUB haalt f 4000,- op voor de CliniClowns

Op donderdag 13 september j.l. heeft studievereniging MAKUB (Marketing Associatie KUB) tijdens de opening van haar derde lustrumjaar een grootschalige liefdadigheidsactie georganiseerd voor de Stichting CliniClowns Nederland. Stichting CliniClowns Nederland wil met haar clowns ontspanning bieden aan (in eerste instantie) kinderen die in moeilijke situaties verkeren (ziekte, handicap, trauma, e.d.) om daarmee de kwaliteit van hun leven te verbeteren. De stichting stelt zichzelf ten doel dat elk ziek kind dat is aangewezen op de zorg van bestaande zorginstellingen in Nederland, minimaal 1x per week CliniClowns op bezoek krijgt.

Op de campus van de Universiteit van Tilburg konden studenten sporten voor de CliniClowns. Vele studenten hebben op deze dag hun steentje bijgedragen aan het goede doel en ieder vele kilometers geroeid, gerend of gefietst. De sponsoren van deze liefdadigheidsactie hebben ieder een bepaald bedrag per kilometer gesponsord. In totaal zijn er 793 kilometers bij elkaar gesport en daarnaast hebben veel mensen een financiële bijdrage in de collectebussen gedaan. Om 15.00 uur konden we dan ook een cheque ter waarde van fl. 3855,50 overhandigen aan de ambassadrice van de CliniClowns. De MAKUB heeft besloten dit bedrag met een eigen bijdrage af te ronden naar fl. 4000,-. Op deze manier hebben de studenten van de Universiteit van Tilburg en het bedrijfsleven samen hun steentje bijgedragen aan de maatschappij.

Marketing Associatie KUB

Warandelaan 2

5037 AB

Tilburg

Telefoon: 0134663044reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie