Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mark Neeleman en Jos Schrier Nederlands Kampioen in Star

Datum nieuwsfeit: 18-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
KNWV

DATUM: 18-9-2001

ZEILEN - Mark Neeleman en Jos Schrier Nederlands Kampioen in de Starstartveld

In een veld van 24 deelnemers wisten Mark Neeleman en Jos Schrier iedereen achter zich te laten. Van de zes races die gevaren werden wisten zij maar liefst vijf keer een eerste plaats te bemachtigen. Het was een compleet veld wat erg competitief was, maar we gingen gewoon lekker, zegt Jos na afloop van de wedstrijd. Onder overwegend
regenachtig weer werd het Open Nederlands Kampioenschap Star dit weekend gevaren op 15 en 16 september. Blij en trots zij Mark Neeleman en Jos Schrier met de blauwe wimpel. Eén keer eerder hebben zij de eer gehad Nederlands kampioen te zijn. Meestal konden zij niet bij dit evenement aanwezig zijn omdat ze dan in het buitenland waren. Zo waren ze vorig jaar nog in Sydney bij de Olympische Spelen.

Onder de deelnemers was Rotterdammer Serge Kats aanwezig die zijn debuut maakte in de Star klasse. Samen met zijn bemanning Jean Pierre Martens wist hij als vierde te eindigen.Het harde werken in de boot viel tegen, maar het uiteindelijke resultaat viel mee. Het was een goede ervaring om tussen een bonk van ervaren Starzeilers mee te kunnen komen. Voorlopig gaan we het een jaartje proberen en verheugen we ons om mee te kunnen doen aan de Spa regatta in mei, zei de voormalige Olympische Laserzeiler opgewekt.

Neeleman en Schrier

Uitslagen

1. Mark Neeleman en Jos Schrier 5 punten

2. Roeland Wentholt en Hein Bart 16 punten

3. Rob Douze en Vincent Geysen 17 punten

4. Serge Kats en Jean-Pierre martens 24 punten

5. Guus Bierman en Robert jan Staartjes 28 punten

Laat meer artikelen zien over: WedstijdSport: Zeilen

Noot voor de pers: Onze PR afdeling besteedt veel zorg aan de
publicatie van haar (nieuws)artikelen. Desondanks bestaat er de mogelijkheid dat er onjuiste informatie vermeld staat in dit artikel. Indien u denkt dat dit het geval is dan kunt u een bericht sturen naar onze Online PR service door het formulier in te vullen, een postzegel is niet nodig.
Voor informatie en/of uitslagen kunt u contact opnemen met het KNWV, Yvonne Graffner ((yvonne.graffner@knwv.nl)). Bellen kan natuurlijk ook:(030) 656 65 70.

xx


_

KNWV - Postbus 87 - 3980 CB Bunnik - Tel.: 030-6566550 - Fax: 030-6564783 - (info@knwv.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie