Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Venlo

Datum nieuwsfeit: 18-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 18-09-2001
Mediaberichten 18 september (12.00 uur)

Heel brandstichting in auto

HEEL De auto van een 57-jarige vrouw uit Beegden is maandagavond zwaar beschadigd doordat er in de auto is ingebroken en daarna er brand in is gesticht. De hele bekleding van de auto is vernield. De 27-jarige dochter van de benadeelde parkeerde de auto op de Sportparklaan en hoorde later op de avond dat de auto in brand stond. De brandweer doofde het vuur en de politie stelde een onderzoek in. Daaruit bleek dat in de auto was ingebroken waarbij de radio is gestolen en enkele andere spullen. Daarna is de auto in brand gestoken. Hoe groot de schade is, is nog niet bekend.

Tegelen diefstal Friese merrie

TEGELEN Uit een weiland aan de Plataanstraat is in de nacht van maandag op dinsdag een gitzwarte Friese merrie gestolen. Het raspaard heeft volgens de 35-jarige eigenaar uit Tegelen een verkoopwaarde van tussen de fl. 15.000,- en fl. 25.000,-. Het dier is voorzien van een identificatiechip en een tatouage.

Heythuysen ramkraak in electrozaak

HEYTHUYSEN Door met een personenauto een etalageruit en het hekwerk daarachter in te rijden, is er in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken in een electrowinkel aan de Dorpsstraat. Daarbij zijn telefoons, videocameras en een computer gestolen. De grootte van de schade en de waarde van de buit zijn nog niet bekend. De politie is een onderzoek gestart.

Venray inbraak in winkel

VENRAY Door met een stoeptegel een ruit te vernielen is er in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken in een winkel aan het Henseniusplein. Binnen is een kassa opengebroken maar er is nog niet duidelijk of daar iets uit is weggenomen. De politie is een onderzoek gestart.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie