Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Afsluiting Noorderbreedte in Capelle a/d IJssel

Datum nieuwsfeit: 19-09-2001
Bron: Gemeente Capelle a/d IJssel
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel

Afsluiting Noorderbreedte

Woensdag 19 september 2001 vanaf 6.00 uur tot en met vrijdag 21 september 2001 om 16.00 uur is de Noorderbreedte ter hoogte van het kruispunt Purmerhoek/Dakotaweg afgesloten voor het doorgaande verkeer.

Het kruispunt wordt aangepast om de voorrangssituatie duidelijker en overzichtelijker te maken. Hiertoe zijn reeds eerder voetpaden en inritconstructies bij de Purmerhoek en bij de Dakotaweg aangelegd. In deze periode worden er verkeersgeleiders aangelegd, wordt een nieuwe asfalttoplaag aangebracht en komen er twee voetgangersoversteekplaatsen aan beide zijden van het kruispunt. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de Oosterlengte, het Scheldedal, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie