Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Maasland

Datum nieuwsfeit: 19-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Oss 19-09-2001
Politiebericht district Maasland

WINKELDIEF

Dinsdagmiddag heeft de politie aan de Molenstraat in Oss een 33-jarige Bos-schenaar aangehouden omdat hij een tas met daarin 7 gestolen jassen op straat had achtergelaten. De jassen waren eerder gestolen in een warenhuis aan de Walstraat.

GESTOLEN AUTO UITGEBRAND

Op de Kesselsedijk in Maren-Kessel is vanochtend een gisterenavond in Maren-Kessel gestolen BMW uitgebrand teruggevonden. Aan de Rosmolen in Geffen is vannacht een beige Mercedes 190 met het kenteken SJ-44-JT gestolen.

VERKEERSCONTROLES

Op de Macharenseweg in Oss zijn dinsdagmiddag 9 automobilisten op kenteken bekeurd omdat zij te hard reden. Op de Dorpenweg in Macharen zijn dinsdag-middag 23 bestuurders bekeurd, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 110 km/u.

RIJDEN ONDER INVLOED

Vannacht heeft de politie op de rijksweg bij Heesch een 34-jarige man uit Broek-huizervorst aangehouden omdat hij veel te veel gedronken had. De man reed met een slakkegangetje al slingerend over de weg toen hij door de politie werd opgemerkt. De man kreeg een rijverbod van 9 uur en zijn rijbewijs werd inge-nomen. Ook zal hij een dagvaarding uitgereikt krijgen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie