Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PSA Information Center op www.psainfo.nl

Datum nieuwsfeit: 19-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Persbericht

PSA Information Center gaat live.

PSA (Professional Services Automation) is de verzamelnaam voor een nieuwe categorie van (bedrijfsbrede) software-applicaties voor de kennisintensieve dienstverlening (PSO's). Naast een overzicht van alle aanbieders vindt u op http://psa.pagina.nl ook een link naar het PSA Information Center project. Het PSA Information Center zelf vindt u vanaf 19 september ook op http://www.psainfo.nl. Op die datum vindt ook de kick-off plaats tijdens het PSA-congres van Infocare in Noordwijkerhout waar de participanten zich presenteren.

Het PSA Information Center is bedoeld om projectmatig werkende organisaties (PSO's en PGO's) met een informatiseringbehoefte ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie