Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw seizoen Gouds poppentheater

Datum nieuwsfeit: 19-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Gouds Poppentheater & Museum.
Fluwelensingel 53,
2806 CC Gouda.

Gouda 10 september 2001

Persbericht

Nieuw seizoen Gouds poppentheater.

Het nieuwe seizoen gaat bijna weer van start in het Gouds Poppentheater. Vol met
nieuwe plannen en ideeën. Op woensdag 19 september wordt begonnen met de voorstelling: "Vrouw Holle", een voorstelling naar het sprookje van de gebroeders Grimm, gespeeld door Hanneke Kuipers. Vanaf 10 oktober zijn er nog een aantal try-outs van de voorstelling "Brammetje", welke op zondag 21 oktober in première gaat. Ook wordt op deze dag na afloop van de voorstelling de hernieuwde opstelling in het museum met de nieuwste aanwinsten geopend door de vriendin van het poppentheater, de goudse dichteres Inez Meter.
Voor de peuters zijn er weer vanaf oktober voorstellingen op de tweede zaterdagmorgen van de maand. Natuurlijk komen dit jaar weer veel verschillende gastspelers hun voorstellingen spelen in het Gouds Poppentheater. Zoals b.v. Hans Schoen. Koos Wieman, Theater Propop( uit Belgie), Lucas Goudswaard, Ab Vissers en vele anderen. In de herfstvakantie en kerstvakantie zijn er extra voorstellingen en workshops.

Het gezellige poppentheater, waarboven een uniek poppenspelmuseum is gevestigd kunt U vinden op de Fluwelensingel in Gouda. Ook kunt U alles over ons vinden op onze website: www.gouds-poppentheater.nl. Voor meer informatie en reserveringen telefoon 0182-599559

Nadere inlichtingen voor de pers: Hanneke Kuipers. Tel: 0182-599 559.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie