Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Startende ondernemers kinderopvang op werkontbijt

Datum nieuwsfeit: 19-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Startende ondernemers kinderopvang op werkontbijt

Staatssecretaris Vliegenthart ontvangt op 19 september ongeveer 150 startende ondernemers in de kinderopvang voor een werkontbijt. Het uitwisselen van ervaringen en kennis staat centraal. Welke problemen komen starters bijvoorbeeld tegen bij het opzetten van hun bedrijf? Hoe is de hulp van gemeenten en het Waarborgfonds? Deze week is de Week van de Kinderopvang.

Alle nieuwe ondernemers in de sector die zich vanaf 1998 bij de Kamer van Koophandel hebben ingeschreven, hebben voor het ontbijt een uitnodiging ontvangen. Dat het aantal nieuwe kinderdagverblijven de afgelopen jaren flink is gestegen, hangt ook samen met de Stimuleringsregeling Kinderopvang die dit kabinet heeft ingevoerd.

Dit ontbijt is het eerste in de reeks werkontbijten die staatssecretaris Vliegenthart maandelijks voor verschillende veldpartijen organiseert.

Voor meer informatie over het werkontbijt kunt u contact opnemen met het Netwerkbureau Uitbreiding Kinderopvang, tel. (070) 302 8214. Voor informatie over de Week van de Kinderopvang kunt u terecht op de website www.dekinderopvang.nl.

Website over kinderopvang 1. Website over kinderopvang Externe link, 17-9-2001

Informatie voor alle partijen die bij kinderopvang zijn betrokken

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie