Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

DutchInnovate.nl met Al Gore en Roel Pieper in Den Haag

Datum nieuwsfeit: 19-09-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
DutchInnovate.nl, grootste business & ICT-evenement van het jaar, georganiseerd door marktleiders uit ICT-industrie Op 19 en 20 september a.s. in Den Haag, met als keynote sprekers Al Gore en Roel Pieper Gouda, 25 juli 2001 - Op initiatief van Compaq Computer B.V. zal op 19 en 20 september a.s. DutchInnovate.nl plaatsvinden, een tweedaags evenement met als thema 'The Battle of the Brains. Wie neemt de leiding: Business- of ICT-management?' Het belangrijkste doel van dit evenement is business managers en ICT-managers bijeen te brengen om hen te informeren over de steeds verdergaande inzet van ICT bij de oplossing van bedrijfskundige vraagstukken en ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie