Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Afsluiting Birkstraat te Soest voor werkzaamheden

Datum nieuwsfeit: 19-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Soest
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Soest

Afsluiting Birkstraat door asfalteringswerkzaamheden

Het gedeelte van de Birkstraat tussen de Van Lenneplaan en de Zandlaan wordt opnieuw voorzien van nieuwe asfalt. Woensdag 19 september vanaf 19.00 uur is de Birkstraat tussen de Van Lenneplaan en de Zandlaan afgesloten, omdat de oude asfaltlaag wordt verwijderd. Deze werkzaamheden duren tot 20 september 06.00 uur. Op woensdag 20 september vanaf 19.00 uur tot 21 september 06.00 uur is de Birkstraat tussen de Van Lenneplaan en de Zandlaan afgesloten, omdat dan het nieuwe asfalt wordt aangebracht.

Op 20 september wordt ook overdag het verkeer vanuit Soest in de richting Amersfoort omgeleid via Soesterberg, omdat ter hoogte van de Bartolottilaan reparaties moeten plaatsvinden aan de fundering van de rijbaan. Gedurende alle genoemde werkzaamheden blijven de fietspaden berijdbaar, zodat fietsverkeer zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden.

Vorig jaar mei is de Birkstraat tussen de Van Lenneplaan en Zandlaan voorzien van een nieuwe asfalttoplaag. Een half jaar na aanleg is geconstateerd dat het nieuwe asfalt schade vertoont. Onderzoek wees uit dat de bitumen in het asfaltmengsel niet aan de vereiste kwaliteit heeft voldaan. In overleg met de aannemer is daarom besloten om het asfalt op kosten van de aannemer te vervangen.

Om overlast voor aanwonenden en weggebruikers zoveel mogelijk te beperken, vinden de werkzaamheden in de avond- en nachtelijke uren plaats.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie