Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bijeenkomst doorstromingsmaatregelen N217 Oud-Beijerland A29

Datum nieuwsfeit: 19-09-2001
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland

11-09-2001

Informatiebijeenkomst doorstromings-maatregelen N217 Oud-Beijerland A29

Op woensdag 19 september 2001 organiseert de provincie Zuid-Holland een informatiebijeenkomst over de aanleg van doorstromingsmaatregelen op de N217 tussen Oud-Beijerland en de A29. De belangrijkste maatregelen betreffen de aanleg van een busbaan, 2 turborotondes, een tunnel, parallelwegen langs het genoemde weggedeelte en een aanpassing van de aansluiting N217/A29.

Eind december 2000 is voor bestuurders, ambtenaren, omwonenden, belanghebbenden en weggebruikers een tweetal knelpuntverkennende bijeenkomsten, betreffende de busbaan langs de N217 tussen de A29 en Oud Beijerland (J. v.d. Heijdenstraat) gehouden. In de zogenaamde projectgroep N217 Busbaan Oud-Beijerland ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie