Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De GroenLinks tegenbegroting 2002

Datum nieuwsfeit: 19-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
GroenLinks

GroenLinks Tweede-Kamerfractie Nieuwsbrief 19 september 2001 10:46

De GroenLinks tegenbegroting 2002

(19 september 2001)

Alle nieuws naar aanleiding van Prinsjesdag op een rij. Zoals de GroenLinks tegenbegroting 2002, de bijdrage van Paul Rosenmöller aan de Algemene politieke beschouwingen.

GroenLinks bepleit in haar jaarlijkse tegenbegroting aanzienlijke lastenverschuivingen die tot een forse inkomensnivellering leiden. De begroting voorziet in een vierde belastingschijf voor inkomens vanaf 450.000 euro.Mensen die drie jaar op of onder 110% van het sociaal minimum leven, gaan er 5% op vooruit. De kinderbijslag wordt vervangen door een sterk inkomensafhankelijke fiscale korting die per kind wordt toegekend. Verder wordt 2,45 miljard euro extra besteed aan de zorg, natuur, onderwijs en openbaar vervoer.

www.groenlinks.nl/partij/2dekamer/inbrengen/APB2002.doc De bijdrage van Paul Rosenmöller aan de Algemene Beschouwingen

www.groenlinks.nl/partij/2dekamer/publikaties/Tegenbegroting2002web.doc De miljoenennotitie - De GroenLinks tegenbegroting 2002. Hier vindt u de volledige tekst van de GroenLinks tegenbegroting met een overzicht van alle voorstellen.

www.groenlinks.nl/partij/2dekamer/nieuws/4000871.html De eerste reactie van GroenLinks op de begroting 2002.

www.groenlinks.nl/partij/2dekamer/publikaties/topinkomenswebversie.doc Topinkomens aangepakt. GroenLinks presenteert in deze notitie een maatregelenpakket om excessieve loonstijgingen tegen te gaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie