Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Test menwedstrijd voor WK vierspannen in Jerez succesvol

Datum nieuwsfeit: 19-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland
Zoek soortgelijke berichten
Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Test menwedstrijd in Jerez succesvol

19/09/2001

Jerez, 19 september 2001
Afgelopen weekend vond in Jerez de testwedstrijd plaats voor het WK vierspannen, onderdeel van de Wereldruiterspelen, die van 10 t/m 22 september 2002 zullen plaatsvinden in de Spaanse stad Jerez. Het CAI-A voor twee-en vierspannen paarden vond plaats in Chapin, locatie voor de dressuur en de vaardigheid en Garapillos, de marathonlocatie, gelegen op zo'n 17 kilometer ten noorden van Jerez. De overwinning in de rubriek tweespan paarden ging naar de Franse menner Frederic Bousquet, voor de Portugese menster Magdalena Abecassis en de Spanjaard Sebastian Sabater Espolet. Bij de vierspannen werd de eerste plaats opgeëist door Juan Robles Marchena, de huidige Spaanse kampioen en tevens afkomstig uit Jerez. De Franse menners Patrick Rebulard en Louis Basty eindigden respectievelijk op de tweede en derde plaats.
De parcoursbouw was in handen van de Nederlandse parcoursbouwer Arjan Brink, die dit jaar zes marathinhindernissen neerzette. Zowel de menners als de officials lieten zich na afloop van de menwedstrijd zeer positief uit over het evenement.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie