Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeesterswijk Arnhem wordt 30 km/uur zone

Datum nieuwsfeit: 19-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Burgemeesterswijk wordt 30 km/uur zone
De gemeente Arnhem voert een beleid waarbij in de woonwijken op de meeste plaatsen niet harder mag worden gereden dan 30 kilometer per uur. Om dat te bereiken zijn in diverse wijken al verkeersremmende voorzieningen aangelegd en verkeersborden geplaatst. Volgende week wordt ook in de Burgemeesterswijk een start gemaakt met de inrichting als 30 km/uur gebied. Dat betekent dat bij de toegangswegen tot de wijk en op sommige plaatsen in de wijk, verhoogde plateaus worden aangelegd en borden worden geplaatst. De werkzaamheden op de diverse plaatsen zullen in totaal ongeveer 10 weken in beslag nemen. Dat is, afhankelijk van het weer, tot begin december.

Verkeershinder
Tijdens de werkzaamheden worden plaatselijk verkeersafzettingen geplaatst. De desbetreffende straten zullen dan tijdelijk slechts van één kant bereikbaar zijn. Voor het overige wordt weinig overlast van de werkzaamheden verwacht.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de servicelijn van de dienst Stadsbeheer, telefoon 3774321

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie