Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

68 Miljoen euro voor reductie van broeikasgassen

Datum nieuwsfeit: 19-09-2001
Bron: Ministerie van Economische Zaken
Zoek soortgelijke berichten
Novem

68 miljoen euro voor reductie van broeikasgassen

Minister Jorritsma van Economische Zaken heeft in het kader van het CO2-reductieplan opnieuw EUR 68 miljoen (NLG 150 miljoen) beschikbaar gesteld voor investeringen die een bijdrage leveren aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen. Bedrijven die voor subsidie in aanmerking willen komen, kunnen tot en met 14 februari 2002 bij het Projectbureau CO2-reductieplan projectvoorstellen indienen. Het CO2-reductieplan is een belangrijke subsidiebron voor mja-partijen.

Tegelijk met het uitschrijven van een nieuwe subsidieronde (tender) is de subsidieregeling van het CO2-reductieplan verruimd. Subsidies zijn niet meer beperkt tot de reductie ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie