Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw callcenter Brussel bemand door Nederlands personeel

Datum nieuwsfeit: 19-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Persbericht: voor onmiddellijke publicatie

Datum: 19 september 2001

Verdere verbetering service Holiday Autos

Nieuw callcenter Brussel bemand door Nederlands personeel

Amsterdam, 19 augustus 2001 - Autoverhuurbroker Holiday Autos breidt de service voor reisagenten per 1 oktober aanzienlijk uit door de opening van een nieuw callcenter voor de Benelux in Brussel. De nieuwe vestiging zal grotendeels bemand worden door Nederlands personeel.

Het nieuwe callcenter moet de telefonische bereikbaarheid ondanks de enorme toename aan boekingen garanderen. Eerder dit jaar maakte Holiday Autos al bekend voor 2001 een verdrievoudiging van het resultaat ten opzichte van het voorgaande jaar te verwachten. Nederlandse reisagenten zullen door Nederlandse medewerkers van Holiday Autos te woord worden gestaan. Ook het management op het callcenter is Nederlands. Belgische reisagenten worden door Belgisch personeel geholpen.

Het gratis reserveringsnummer voor de reiswereld (0800-333 1 333) blijft gewoon gehandhaafd. ,,Het nieuwe callcenter staat in alle opzichten garant voor een verdere verbetering van de service. Bovendien worden de openingstijden verder verruimd. Vanaf 1 oktober is ons callcenter op doordeweekse dagen een uur langer open; van 8.30 uur tot 18.30 uur, terwijl we op zaterdagen niet meer tot 13.00 uur, maar tot 16.00 uur open zijn", aldus Paula Wooninck, sales- en marketing manager bij Holiday Autos.

Alle reserveringsactiviteiten van Holiday Autos in de Benelux worden voortaan vanuit het callcenter in Brussel uitgevoerd. Het sales- en marketing team van Holiday Autos Nederland blijft echter ongewijzigd vanuit Nederland opereren en zal de reiswereld volgens Paula Wooninck ,,op volle kracht blijven ondersteunen."

Over Holiday Autos
Holiday Autos werd in 1987 in het Verenigd Koninkrijk opgericht met als doelstelling de autoverhuurbranche radicaal te veranderen en autoverhuur een belangrijk onderdeel te maken bij de reservering van elke vakantie. Holiday Autos is vele malen onderscheiden door professionals in het toerisme op grond van de kwaliteit van haar service. Zo heeft Holiday Autos in oktober 2000 - voor het vierde achtereenvolgende jaar! - de prestigieuze «World Travel Award» in de categorie autoverhuur in ontvangst mogen nemen. Met een totale omzet van meer dan £ 180 miljoen in 2000 en jaarlijks 1 miljoen boekingen wereldwijd in meer dan 40 landen op 4000 locaties, is Holiday Autos momenteel 's werelds grootste makelaar in autoverhuur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Text 100 BV
Wilmer Heck
Tel: 020 530 4349
E-mail: (wilmerh@text100.nl)

Of u kunt de website van Holiday Autos bezoeken: www.holidayautos.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie