Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verslag Limburgse veulenveiling

Datum nieuwsfeit: 19-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Horses of the DutchLIMBURGSE VEULENVEILING
De eerste Limburgse veulenveiling was een grandioos succes. In de professioneel ingerichte en tevens mooi versierde rijhal van dressuur en springstel de IJzeren Man te Weert was veel publiek (circa 1500 personen)

De muziek en sfeer was uit de kunst en de veilingmeester Ino Meijer leidde met elan de veiling. Er werd goed en snel geboden, wat het mogelijk maakte de 43 geselecteerde sportveulens in twee en een half uur van eigenaar te doen verwisselen.

Negen veulens brachten tussen de 20 en de 30 duizend gulden op en het hoogste bod werd uitgebracht op het hengstveulen Ungaro (Ronaldo x Pion x Abgarr xx) Een en twintig veulens brachten bedragen op tussen de 10 en de 20 duizend gulden. De totaalscore van de 43 veulens bedroeg vijf honderd negentig duizend zevenhonderd gulden, wat een gemiddeld bedrag per veulen opleverde van bijna veertien duizend gulden.

Al met al een zeer geslaagde veulenveiling die perspectief biedt voor het volgend jaar, op 14 september 2002.

Voor meer inlichtingen, voorzitter W. Bouten, tel. 0495 534837.

website: www.horses.nl/limburg©1999 Horses of the Dutch - All rights reserved read our Disclaimer

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie