Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Grootste specialist in reële optie waardering ontstaan

Datum nieuwsfeit: 20-09-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Grootste specialist in reële optie waardering ontstaan.

First Dutch Capital gaat samenwerken met de Real Options Group in de Benelux om de grootste specialist te worden in reële optie waarderingen, waarmee complexe investeringsstrategieën inzichtelijk gemaakt worden.

First Dutch Capital en Real Options Group hebben zeer recent een intentieverklaring getekend om opdrachten op het gebied van reële optie waarderingen te laten verrichten door een team van adviseurs uit beide ondernemingen. Hierover wordt tussen partijen een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Bedrijven die vanwege een hoge mate van flexibiliteit in strategische keuzes niet geholpen konden worden met traditionele waarderingstechnieken kunnen nu wel de ondersteuning ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie