Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Iglo introduceert de zelfmaakgerechten

Datum nieuwsfeit: 20-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT
20/09/2001

Iglo introduceert de zelfmaakgerechten

Je kent het wel, dat gevoel dat je wel lekker en gezond wilt eten, maar dat je geen zin of tijd hebt om lang in de keuken te staan. We krijgen het steeds drukker en hebben daardoor minder tijd voor het bereiden van eten. Als gevolg hiervan vraagt de consument steeds vaker om makkelijke oplossingen om toch een lekkere avondmaaltijd op tafel te krijgen. Concessies doen met betrekking tot kwaliteit en gezondheid behoren echter tot de verleden tijd. Daarom introduceert Iglo in oktober 2001 een nieuwe manier van koken: de Zelfmaakgerechten. Elf nieuwe gerechten, variërend van complete maaltijden tot groentemixen, die lekker vers eten toegankelijk maken voor iedereen, elke dag weer. Met de introductie van de Zelfmaakgerechten speelt Iglo in op dé drie trends op het gebied van voeding: Gemak, Gezondheid en Genieten.

De Zelfmaakgerechten
De Iglo Zelfmaakgerechten kunnen worden onderverdeeld in drie groepen. Allereerst zijn er vier Kookstarters die ideaal zijn als basis voor een heerlijke maaltijd voor twee personen. Voeg zelf nog pasta, rijst of aardappeltjes toe en klaar ben je. Wat dacht je bijvoorbeeld van Rundvleesreepjes met Courgette, gegrilde Paprika, basilicum en tijm? Vervolgens zijn er vier complete Maaltijden voor één persoon, waaronder de Tagliatelle met Zalmfilet, Bladspinazie en Parmezaanse kaas.

Ideaal voor als je alleen bent, want je hoeft het maar tien minuten om te scheppen in de pan. Drink er een lekkere wijn bij en de Maaltijd is compleet. Tenslotte zijn er drie Groentemixen voor twee tot drie personen, zoals bijvoorbeeld de Asperges, Haricots Verts, peultjes en Broccoli met basilicum. Deze passen perfect bij iedere gezonde en lekkere maaltijd, of het nu vlees, vis of vegetarisch is.*

Bereidingswijze
Of we het nou hebben over jonge werkende mensen, stelletjes met jonge kinderen die nog niet mee eten of over ouderen waarvan de kinderen al uit huis zijn, met de Iglo Zelfmaakgerechten zet iedereen binnen een handomdraai een lekkere en gezonde maaltijd op tafel. Het was-, schil-, en snijwerk is reeds gedaan, alleen het leuke werk blijft nog over. De Zelfmaakgerechten zijn eenvoudig te bereiden in de wok, hapjespan of koekenpan. Omdat de ingrediënten apart van elkaar zijn ingevroren, pas in de pan bijelkaar gevoegd worden, behouden ze hun natuurlijke smaak en voedingswaarde. De groenten, bijvoorbeeld, worden direct na de oogst ingevroren, zodat ze boordevol vitamines en mineralen op tafel komen. Dat noemt Iglo vriesvers: hèt alternatief om lekker vers te eten.

Prijs en verkrijgbaarheid
De Zelfmaakgerechten zijn verkrijgbaar vanaf week 40 op de vriesvers afdeling van de supermarkt. De prijs van een Kookstarter varieert van f 10.99 tot f 11.88, van een Maaltijd tussen f 8.79 en f 10.34 en alle Groentemixen bedragen f 5,99.


* Voor een compleet overzicht van de Kookstarters, Maaltijden en Groentemixen: zie de Extra Informatie.

- Einde bericht-

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie