Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten stad Utrecht

Datum nieuwsfeit: 20-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrec ht 20-09-2001

Politieberichten stad Utrecht, 09.35 uur
Illegale vreemdelingen aangehouden

UTRECHT De politie heeft woensdag op diverse plaatsen illegale vreemdelingen aangehouden.

s Ochtends omstreeks kwart voor negen voerde de politie een controle uit in een pand aan de Laan van Nieuw Guinea. Vijf personen, variërend in leeftijd van 23 tot en met 39 jaar, konden geen papieren tonen. Zij werden overgebracht naar het politiebureau. Daar bleek dat zij illegaal in Nederland verblijven.

s Avonds omstreeks tien uur werden aan de Europalaan een aantal prostituees gecontroleerd. Zes vrouwen, in de leeftijd van 19 tot en met 22 jaar, bleken hier in Nederland illegaal te verblijven en zijn aangehouden.

Alle aangehouden personen zijn overgedragen aan de vreemdelingenpolitie.

Winkeldiefstal

UTRECHT Woensdagmiddag omstreeks half zes nam een 29-jarige inwoner van Utrecht uit een winkel aan het Hammarskjoldhof goederen mee zonder te betalen. Toen hij de winkel verlaten had, werd hij aangehouden door een getuige. Door de politie is hij vervolgens overgebracht naar het politiebureau en bekende hij de diefstal. Hij is met een bekeuring heengezonden.

Aanrijding

UTRECHT Woensdagmiddag omstreeks half zes zijn vier autos op elkaar gebotst toen een 27-jarige man uit Nieuwegein vanaf de Biltse Rading de A27 wilde oprijden. Hij merkte te laat op dat de automobilist voor hem, een 58-jarige man uit Ommen, remde en kon een aanrijding niet voorkomen. De inwoner van Ommen botste vervolgens tegen de personenauto voor hem, die op zijn beurt weer een personenwagen raakte. Niemand raakte bij de aanrijding gewond.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie