Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

AVR op het Nationaal Forum Energie & Milieu

Datum nieuwsfeit: 20-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

AVR op het Nationaal Forum Energie & Milieu20 september 2001

Op 25 oktober 2001 wordt in Lelystad het forum Energie & Milieu georganiseerd met als thema Duurzaam en Veilig; Waar hebben we het in Nederland over? Er worden ongeveer 400 tot 500 deelnemers verwacht tijdens dit forum en de doelgroep bestaat uit overheden, MKB en genodigden van de deelnemers.

Een prima thema voor AVR, omdat AVR altijd op zoek is naar duurzame en veilige ontwikkelingen in de afval en milieu branche. Tijdens de plenaire ochtendsessie over De productie en energie en de verdeling hiervan licht Jan Manders (Directeur Business Groep Overheden & Bedrijven) de visie van AVR toe.

Van de 20 deelsessies die s middags gegeven worden neemt AVR er één voor haar rekening, met als thema Energie uit afval; nieuwe mogelijkheden in de komende jaren. Andere plenaire deelnemers zijn: o.a. REMU, CMG, ATAG en BP.

AVR besluit het middagprogramma van het forum met het aanbieden van een borrel. "AVR en Energie & Milieu altijd de juiste mix"

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie