Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stichtingsraad WI CDA over arbeidsmarktbeleid

Datum nieuwsfeit: 20-09-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
CDA

20 september: Stichtingsraad WI over arbeidsmarktbeleid

Op donderdag 20 september a.s. komt de Stichtingsraad van het Wetenschappelijk Instituut voor het CDA bijeen. Thema van het openbare gedeelte is Arbeidsmarkt-beleid. Het driedubbeldikke nazomernummer van Christen-Democratische Verkenningen dat tweede helft september verschijnt is geheel gewijd aan dit onderwerp. Redactievoorzitter Ernst Hirsch Ballin zal tijdens de Stichtingsraad het themanummer presenteren.
Daarna zijn er inleidingen van dr. P, de Beer (Sociaal-Cultureel Planbureau), mr. J.W. van de Braak (VNO-NCW) en prof. dr. P. Ester (Organisatie voor Strategisch Arbeidsmarktonderzoek). Na de inleidingen is er ruim de gelegenheid voor debat over dit thema. De Stichtingsraad ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie