Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persbijeenkomsten Brodeur Worldwide / Schoep & Van der Toorn

Datum nieuwsfeit: 20-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

September 2001

Bijgaand stuur ik u ter informatie een overzicht van persbriefings/interviews die Brodeur Worldwide / Schoep & Van der Toorn organiseert. Dit overzicht sturen wij een selecte groep journalisten toe. Mocht u hier geen interesse in hebben, dan horen wij dit graag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de accountmanagers die bij elk event/interview vermeld worden. Ons algemene telefoonnummer is: 020 - 346 2000 / 020 - 4874000.


1. Onderwerp: Sonic Software op XML One Amsterdam Datum: 20 en 21 september 2001
Locatie: Amsterdam
Informatie: Nicolet Schrama, (nschrama@nl.brodeur.com) of 020 - 346 20 00


2. Onderwerp: PUG Challenge 2001
Datum: 21 en 22 september 2001
Locatie: Veldhoven
Informatie: Nicolet Schrama, (nschrama@nl.brodeur.com) of 020 ? 346 20 00


3. Onderwerp: één-op-één interviews Digital Island/Cable & Wireless Datum: 28 september 2001
Locatie: Brodeur Worldwide, Amsterdam Informatie: Andrea de Graaf, (adegraaf@nl.brodeur.com) of 020 ? 346 20 00


4. Onderwerp: Uitnodiging Europese Voice Systems Roadshow - IBM / GENESYS
Datum: 2 oktober 2001
Locatie: Boerhaavelaan 11, Zoetermeer
Informatie: Doede Jaarsma, (djaarsma@nl.brodeur.com) of 020 - 346 20 00


5. Onderwerp: Preview voor de pers van nieuwe website Datum: 4 oktober 2001, 14.00 - 15.30 uur Locatie: Kantoor Funda, Amsterdam
Informatie: Andrea de Graaf, (andrea.degraaf@svdt.nl), 020 ? 487 40 00


6. Onderwerp: Conference call Cable & Wireless Datum: 4 oktober 2001
Informatie: Andrea de Graaf, (adegraaf@nl.brodeur.com) of 020 ? 346 20 00


7. Onderwerp: Uitnodiging - Baan Mindshare & Expo 2001 Datum: 4 oktober 2001
Locatie: Grand Hotel Huis ter Duin
Informatie: Mirjam Jonker, (mjonker@nl.brodeur.com) of 020 ? 346 20 00


1. Sonic Software op XML One Amsterdam


Sonic Software neemt deel aan XML One in Amsterdam op 20 en 21 september. Namens Sonic Software zal Graig Stewart, technical evangelist & director of professional services, spreken. Graig Stewart is beschikbaar voor interviews.

Voor meer informatie kunt u bellen met Brodeur Worldwide, Nicolet Schrama, telefoon: 020-346 2000 of per e-mail: (nschrama@nl.brodeur.com)


2. PUG Challenge 2001


Op 21 en 22 september komen Progress gebruikers uit Europa samen tijdens de Progress Users Conference in Veldhoven. Gus Björkland, wizard en vice president of technology voor The Progress Company, is beschikbaar voor interviews.

Voor meer informatie kunt u bellen met Brodeur Worldwide, Nicolet Schrama, telefoon: 020-346 2000 of per e-mail: (nschrama@nl.brodeur.com)


3. één-op-één interviews Digital Island/Cable & Wireless
In mei van dit jaar heeft Cable & Wireless een bod uitgebracht op Digital Island. Dit bod is onderdeel van de strategie van Cable & Wireless naar de transformatie in een IP services bedrijf. Op 31 augustus jongstleden kon Cable & Wireless bekendmaken dat de fusie met Digital Island voltooid was. Het versterkte Digital Island zal op 4 oktober officieel aan de wereld worden gepresenteerd als een Cable & Wireless bedrijf. Om u daaraan voorafgaand in de gelegenheid te stellen nader met Digital Island kennis te maken wil ik u graag uitnodigen voor een persbriefing op vrijdag 28 september in het kantoor van Brodeur Worldwide in Amsterdam. Charles Picasso, chief operating officer van Digital Island zal tijdens deze briefing ingaan op de nieuwe structuur van het bedrijf, de doelen en een aantal concrete cases. In deze cases zal aan de hand van verhalen van FT.com, BskyB en Cisco door Picasso uitgelegd worden hoe Digital Island de mogelijkheden ziet om internetinvesteringen terug te kunnen verdienen.

Voor meer informatie kunt u bellen met Brodeur Worldwide, Andrea de Graaf, telefoon: 020-346 2000 of per e-mail: (adegraaf@nl.brodeur.com)


4. Uitnodiging Europese Voice Systems Roadshow - IBM / GENESYS: op 2 oktober 2001

IBM en Genesys presenteren van 17 september tot 17 oktober 2001 een Voice Systems roadshow in zes Europese landen. Tijdens deze seminars zal worden ingegaan op de mogelijkheden van de gezamenlijke IBM / Genesys contact center oplossingen.

IBM en Genesys kondigden de uitbreiding van hun samenwerking in oplossingen voor contact centers al op 11 mei jl. aan. Zij zullen de oplossingen gezamenlijk op de markt brengen en leveren. De contact center oplossingen zijn gebaseerd op Genesys' Universal Queue Routing, Internet Contact Center en Outbound Solutions in combinatie met IBM's DirectTalk, WebSphere Voice Server en WebSphere Application Server. Dit bouwt voort op de bestaande productintegratie tussen Genesys en IBM's DirectTalk platforms.

Wij nodigen u graag uit om de IBM en Genesys Roadshow 2001 te bezoeken, zodat u kunt zien wat de mogelijkheden zijn van een geïntegreerd customer contact center.

Het programma wordt afgesloten met een lunch waarbij IBM en Genesys solution specialisten aanwezig zijn.

Voor meer informatie kunt u bellen met Brodeur Worldwide, Doede Jaarsma, telefoon: 020-346 2000 of per e-mail: (djaarsma@nl.brodeur.com)


5. Preview voor de pers van nieuwe website

Dagelijks bezoeken 70.000 Nederlanders met elkaar ruim 1.000.000 pagina's op funda.nl. Binnenkort komen zij op een geheel vernieuwde site terecht. Een site die aansluit bij de woonconsument en de woningmarkt van nu.

Consumenten hebben steeds specifiekere woonwensen. Ze gaan alleen maar voor dat ene huis, dat precies bij hen past. De huizenzoeker is 'thuiszoeker' geworden. Een trend die we terug zien in bijvoorbeeld het Wilde Wonen. Een gevolg is dat de makelaar veel meer in de adviserende rol terechtkomt. De nieuwe site van funda is vanuit deze gedachte ontworpen. Bezoekers kunnen heel specifieke zoekcriteria invullen en zelfs hun persoonlijke 'search engine' aanmaken. Desgewenst compleet met SMS-service als een passende woning het NVM-bestand is binnengekomen. Daarnaast biedt de site alle mogelijke informatie die met wonen te maken heeft. Informatie over de buurt en over het in- en exterieur. Want een thuis is meer dan een woning alleen.

Wij nodigen u graag uit voor een preview van het nieuwe funda.nl én een overzicht van de laatste trend in de woningmarkt. Naast het hoe en waarom over de nieuwe site, kunt u zelf door de site surfen en vragen stellen aan de mensen van funda.

Voor meer informatie kunt u bellen met Schoep & van der Toorn, Andrea de Graaf, telefoon: 020-487 4000 of per e-mail: (andrea.degraaf@svdt.nl)


6. Conference call Cable & Wireless

In mei van dit jaar heeft Cable & Wireless een bod uitgebracht op Digital Island. Dit bod is onderdeel van de strategie van Cable & Wireless naar de transformatie in een IP services bedrijf. Op 31 augustus jongstleden kon Cable & Wireless bekendmaken dat de fusie met Digital Island voltooid was. Het versterkte Digital Island zal op 4 oktober officieel aan de wereld worden gepresenteerd als een Cable & Wireless bedrijf. Op 4 oktober zal er een pers conference call georganiseerd worden, waarin de CEO´s van beide bedrijven, Graham Wallace van Cable & Wireless en Ruann Ernst van Digital Island, de nieuwe structuur zullen toelichten.

Voor meer informatie kunt u bellen met Brodeur Worldwide, Andrea de Graaf, telefoon: 020-346 2000 of per e-mail: (adegraaf@nl.brodeur.com)


7. Uitnodiging - Baan Mindshare & Expo 2001 op 4 oktober aanstaande
Thema van dit evenement voor klanten en partners van Baan is `Interactie: de kunst van het samenspel´. Interactie - tussen organisaties, leveranciers, klanten en partners - is volgens Baan een kritische succesfactor voor bedrijven die in de huidige netwerkeconomie hun
voorsprong willen behouden.
Baan biedt met haar iBaan-oplossingen een reeks krachtige tools die ondersteuning bieden aan organisaties die hun complexe bedrijfsprocessen willen integreren, nauwer met klanten en partners willen samenwerken en hun medewerkers willen voorzien van relevante informatie, oftewel optimaal willen samenwerken in de keten van partners, toeleveranciers en klanten.

Tijdens de Baan Mindshare & Expo 2001 zullen de President van Baan, Laurens van der Tang, de President van Baan EMEA, Erik Seppenwoolde en de General Manager van Baan Benelux, Sijmon van den Berg, Baan's visie op en strategie voor samenwerking en interactie nader toelichten. Daarnaast zullen zowel partners als klanten van Baan ingaan op hun ervaringen met Baan's oplossingen en aangeven hoe deze in de praktijk inspelen op hun wensen en behoeften.

Voor meer informatie kunt u bellen met Brodeur Worldwide, Mirjam Jonker, telefoon: 020-346 2000 of per e-mail: (mjonker@nl.brodeur.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

HomeExchange Gold brengt de ruil-ervaring naar nieuw service-niveau
HomeExchange – ‘s werelds grootste huizenruil-netwerk met meer dan 65.000 actieve listings in 150 landen– heeft HomeExchange Gold gelanceerd, een...

Bijna 90 procent Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde
Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Van alle Nederlanders wil...

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...