Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persbijeenkomsten Brodeur Worldwide / Schoep & Van der Toorn

Datum nieuwsfeit: 20-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

September 2001

Bijgaand stuur ik u ter informatie een overzicht van persbriefings/interviews die Brodeur Worldwide / Schoep & Van der Toorn organiseert. Dit overzicht sturen wij een selecte groep journalisten toe. Mocht u hier geen interesse in hebben, dan horen wij dit graag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de accountmanagers die bij elk event/interview vermeld worden. Ons algemene telefoonnummer is: 020 - 346 2000 / 020 - 4874000.


1. Onderwerp: Sonic Software op XML One Amsterdam Datum: 20 en 21 september 2001
Locatie: Amsterdam
Informatie: Nicolet Schrama, (nschrama@nl.brodeur.com) of 020 - 346 20 00


2. Onderwerp: PUG Challenge 2001
Datum: 21 en 22 september 2001
Locatie: Veldhoven
Informatie: Nicolet Schrama, (nschrama@nl.brodeur.com) of 020 ? 346 20 00


3. Onderwerp: één-op-één interviews Digital Island/Cable & Wireless Datum: 28 september 2001
Locatie: Brodeur Worldwide, Amsterdam Informatie: Andrea de Graaf, (adegraaf@nl.brodeur.com) of 020 ? 346 20 00


4. Onderwerp: Uitnodiging Europese Voice Systems Roadshow - IBM / GENESYS
Datum: 2 oktober 2001
Locatie: Boerhaavelaan 11, Zoetermeer
Informatie: Doede Jaarsma, (djaarsma@nl.brodeur.com) of 020 - 346 20 00


5. Onderwerp: Preview voor de pers van nieuwe website Datum: 4 oktober 2001, 14.00 - 15.30 uur Locatie: Kantoor Funda, Amsterdam
Informatie: Andrea de Graaf, (andrea.degraaf@svdt.nl), 020 ? 487 40 00


6. Onderwerp: Conference call Cable & Wireless Datum: 4 oktober 2001
Informatie: Andrea de Graaf, (adegraaf@nl.brodeur.com) of 020 ? 346 20 00


7. Onderwerp: Uitnodiging - Baan Mindshare & Expo 2001 Datum: 4 oktober 2001
Locatie: Grand Hotel Huis ter Duin
Informatie: Mirjam Jonker, (mjonker@nl.brodeur.com) of 020 ? 346 20 00


1. Sonic Software op XML One Amsterdam


Sonic Software neemt deel aan XML One in Amsterdam op 20 en 21 september. Namens Sonic Software zal Graig Stewart, technical evangelist & director of professional services, spreken. Graig Stewart is beschikbaar voor interviews.

Voor meer informatie kunt u bellen met Brodeur Worldwide, Nicolet Schrama, telefoon: 020-346 2000 of per e-mail: (nschrama@nl.brodeur.com)


2. PUG Challenge 2001


Op 21 en 22 september komen Progress gebruikers uit Europa samen tijdens de Progress Users Conference in Veldhoven. Gus Björkland, wizard en vice president of technology voor The Progress Company, is beschikbaar voor interviews.

Voor meer informatie kunt u bellen met Brodeur Worldwide, Nicolet Schrama, telefoon: 020-346 2000 of per e-mail: (nschrama@nl.brodeur.com)


3. één-op-één interviews Digital Island/Cable & Wireless
In mei van dit jaar heeft Cable & Wireless een bod uitgebracht op Digital Island. Dit bod is onderdeel van de strategie van Cable & Wireless naar de transformatie in een IP services bedrijf. Op 31 augustus jongstleden kon Cable & Wireless bekendmaken dat de fusie met Digital Island voltooid was. Het versterkte Digital Island zal op 4 oktober officieel aan de wereld worden gepresenteerd als een Cable & Wireless bedrijf. Om u daaraan voorafgaand in de gelegenheid te stellen nader met Digital Island kennis te maken wil ik u graag uitnodigen voor een persbriefing op vrijdag 28 september in het kantoor van Brodeur Worldwide in Amsterdam. Charles Picasso, chief operating officer van Digital Island zal tijdens deze briefing ingaan op de nieuwe structuur van het bedrijf, de doelen en een aantal concrete cases. In deze cases zal aan de hand van verhalen van FT.com, BskyB en Cisco door Picasso uitgelegd worden hoe Digital Island de mogelijkheden ziet om internetinvesteringen terug te kunnen verdienen.

Voor meer informatie kunt u bellen met Brodeur Worldwide, Andrea de Graaf, telefoon: 020-346 2000 of per e-mail: (adegraaf@nl.brodeur.com)


4. Uitnodiging Europese Voice Systems Roadshow - IBM / GENESYS: op 2 oktober 2001

IBM en Genesys presenteren van 17 september tot 17 oktober 2001 een Voice Systems roadshow in zes Europese landen. Tijdens deze seminars zal worden ingegaan op de mogelijkheden van de gezamenlijke IBM / Genesys contact center oplossingen.

IBM en Genesys kondigden de uitbreiding van hun samenwerking in oplossingen voor contact centers al op 11 mei jl. aan. Zij zullen de oplossingen gezamenlijk op de markt brengen en leveren. De contact center oplossingen zijn gebaseerd op Genesys' Universal Queue Routing, Internet Contact Center en Outbound Solutions in combinatie met IBM's DirectTalk, WebSphere Voice Server en WebSphere Application Server. Dit bouwt voort op de bestaande productintegratie tussen Genesys en IBM's DirectTalk platforms.

Wij nodigen u graag uit om de IBM en Genesys Roadshow 2001 te bezoeken, zodat u kunt zien wat de mogelijkheden zijn van een geïntegreerd customer contact center.

Het programma wordt afgesloten met een lunch waarbij IBM en Genesys solution specialisten aanwezig zijn.

Voor meer informatie kunt u bellen met Brodeur Worldwide, Doede Jaarsma, telefoon: 020-346 2000 of per e-mail: (djaarsma@nl.brodeur.com)


5. Preview voor de pers van nieuwe website

Dagelijks bezoeken 70.000 Nederlanders met elkaar ruim 1.000.000 pagina's op funda.nl. Binnenkort komen zij op een geheel vernieuwde site terecht. Een site die aansluit bij de woonconsument en de woningmarkt van nu.

Consumenten hebben steeds specifiekere woonwensen. Ze gaan alleen maar voor dat ene huis, dat precies bij hen past. De huizenzoeker is 'thuiszoeker' geworden. Een trend die we terug zien in bijvoorbeeld het Wilde Wonen. Een gevolg is dat de makelaar veel meer in de adviserende rol terechtkomt. De nieuwe site van funda is vanuit deze gedachte ontworpen. Bezoekers kunnen heel specifieke zoekcriteria invullen en zelfs hun persoonlijke 'search engine' aanmaken. Desgewenst compleet met SMS-service als een passende woning het NVM-bestand is binnengekomen. Daarnaast biedt de site alle mogelijke informatie die met wonen te maken heeft. Informatie over de buurt en over het in- en exterieur. Want een thuis is meer dan een woning alleen.

Wij nodigen u graag uit voor een preview van het nieuwe funda.nl én een overzicht van de laatste trend in de woningmarkt. Naast het hoe en waarom over de nieuwe site, kunt u zelf door de site surfen en vragen stellen aan de mensen van funda.

Voor meer informatie kunt u bellen met Schoep & van der Toorn, Andrea de Graaf, telefoon: 020-487 4000 of per e-mail: (andrea.degraaf@svdt.nl)


6. Conference call Cable & Wireless

In mei van dit jaar heeft Cable & Wireless een bod uitgebracht op Digital Island. Dit bod is onderdeel van de strategie van Cable & Wireless naar de transformatie in een IP services bedrijf. Op 31 augustus jongstleden kon Cable & Wireless bekendmaken dat de fusie met Digital Island voltooid was. Het versterkte Digital Island zal op 4 oktober officieel aan de wereld worden gepresenteerd als een Cable & Wireless bedrijf. Op 4 oktober zal er een pers conference call georganiseerd worden, waarin de CEO´s van beide bedrijven, Graham Wallace van Cable & Wireless en Ruann Ernst van Digital Island, de nieuwe structuur zullen toelichten.

Voor meer informatie kunt u bellen met Brodeur Worldwide, Andrea de Graaf, telefoon: 020-346 2000 of per e-mail: (adegraaf@nl.brodeur.com)


7. Uitnodiging - Baan Mindshare & Expo 2001 op 4 oktober aanstaande
Thema van dit evenement voor klanten en partners van Baan is `Interactie: de kunst van het samenspel´. Interactie - tussen organisaties, leveranciers, klanten en partners - is volgens Baan een kritische succesfactor voor bedrijven die in de huidige netwerkeconomie hun
voorsprong willen behouden.
Baan biedt met haar iBaan-oplossingen een reeks krachtige tools die ondersteuning bieden aan organisaties die hun complexe bedrijfsprocessen willen integreren, nauwer met klanten en partners willen samenwerken en hun medewerkers willen voorzien van relevante informatie, oftewel optimaal willen samenwerken in de keten van partners, toeleveranciers en klanten.

Tijdens de Baan Mindshare & Expo 2001 zullen de President van Baan, Laurens van der Tang, de President van Baan EMEA, Erik Seppenwoolde en de General Manager van Baan Benelux, Sijmon van den Berg, Baan's visie op en strategie voor samenwerking en interactie nader toelichten. Daarnaast zullen zowel partners als klanten van Baan ingaan op hun ervaringen met Baan's oplossingen en aangeven hoe deze in de praktijk inspelen op hun wensen en behoeften.

Voor meer informatie kunt u bellen met Brodeur Worldwide, Mirjam Jonker, telefoon: 020-346 2000 of per e-mail: (mjonker@nl.brodeur.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie