Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 20-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 20-09-2001
Mediaberichten 20 september (laatste berichten)

REGIO - 1594 bekeuringen bij snelheidscontroles

Bij snelheidscontroles in Tegelen, Velden, Milsbeek, Gennep, Blerick, Molenhoek, Baarlo, Ottersum, Mook, Heijen, Bergen en Wellerlooi heeft de politie Limburg-Noord 1594 automobilisten bekeurd.

TEGELEN Op de Venloseweg zijn woensdagavond 303 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 1200 gecontroleerde voertuigen was 92 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan. Op de Zuiderburg zijn donderdagmiddag 788 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 1450 gecontroleerde voertuigen is niet bekend. Ter plaatse is de maximumsnelheid 50 km/uur.

VELDEN Op de Rijksweg zijn woensdagavond 176 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 1195 gecontroleerde voertuigen was 94 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

MILSBEEK Op de Bloemenstraat zijn woensdagmiddag zeven automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 23 gecontroleerde voertuigen was 74 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

BLERICK Op de Scholtis Coopmansstraat zijn woensdagmiddag 37 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 972 gecontroleerde voertuigen was 75 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

MOLENHOEK Op de Ringbaan zijn woensdagmiddag 32 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 125 gecontroleerde voertuigen was 85 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

GENNEP Op de Stiemensweg zijn maandagmorgen tien automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 56 gecontroleerde voertuigen was 87 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan. Op de Heijenseweg zijn woensdagmorgen 23 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 203 gecontroleerde voertuigen was 69 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan. Op de Burgemeester Woltersstraat zijn woensdagmiddag tien automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 54 gecontroleerde voertuigen was 49 km/uur waar 30 km/uur is toegestaan.

BAARLO Op de Napoleonsbaan Zuid zijn woensdagmorgen 156 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 156 gecontroleerde voertuigen was 88 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

OTTERSUM Op de St. Janstraat zijn maandagmorgen zeven automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 68 gecontroleerde voertuigen was 77 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

MOOK Op de Groesbeekseweg zijn maandagmorgen acht automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 119 gecontroleerde voertuigen was 103 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan.

WELLERLOOI Op de Rijksweg Zuid zijn woensdagmorgen 15 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 120 gecontroleerde voertuigen was 102 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan.

BERGEN Op de Rijksweg zijn woensdagmorgen drie automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 130 gecontroleerde voertuigen was 95 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan.

HEIJEN Op de Hoofdstraat zijn woensdagmorgen 19 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 124 gecontroleerde voertuigen was 78 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

VENLO Verkeerscontrole

Bij verkeerscontroles op diverse locaties in Venlo, Arcen, Lomm en Velden zijn woensdag 22 bekeuringen uitgedeeld.

Bij een snelheidscontrole op de Lingsforterweg zijn 13 automobilisten bekeurd, verder is hier één automobilist bekeurd omdat zijn APK keuring was verlopen. Bij een snelheidscontrole op de Weselseweg is één automobilist bekeurd. Op de Rijksweg tussen Arcen en Velden zijn vier bromfietsers bekeurd omdat ze geen helm droegen, verder zijn hier drie bekeuringen uitgedeeld voor uiteenlopende overtredingen.

VEN-ZELDERHEIDE Gaslek

VEN-ZELDERHEIDE Donderdagmiddag omstreeks 14.00 uur ontstond er een gaslek op de kruising Kleefseweg Waldstraat. Bij het plaatsen van een feesttent raakte een van de tentharingen de gasleiding. De gewaarschuwde medewerkers van het energiebedrijf repareerderen het lek. De Kleefsedijk is gedurende de werkzaamheden afgesloten geweest. De bewoners uit de twee naburige woningen zijn gedurende de werkzaamheden uit veiligheidsoverwegingen elders ondergebracht. Na een uur was het lek gedicht. De wegafsluiting werd opgeheven en de buurtbewoners konden weer terug naar huis. Het bleek te gaan om een aftakking van de hoofd gasleiding naar een woonhuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie