Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Compaq kondigt Service Provider Advantage Programma aan

Datum nieuwsfeit: 20-09-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Compaq kondigt Service Provider Advantage Programma aan

Technische informatie en support voor service providers

Gouda, 19 september 2001 - Compaq kondigt het Service Provider Advantage (SPA) Programma aan, een uitbreiding van het Compaq Solutions Alliance programma. Compaq heeft het SPA-programma ontwikkeld om te kunnen voorzien in de behoeften van de diverse typen service providers (xSP's). SPA is een internationaal business partner programma van Compaq met een specifieke invulling per land. In Nederland nemen inmiddels BT Ignite en COLT Telecom deel aan het programma.

"BT Ignite Content Hosting en Media Services werkt zeer nauw samen met haar preferred suppliers om haar klanten de best mogelijke diensten aan te kunnen bieden. Het SPA programma zorgt voor een constructieve manier van samenwerken, die BT Ignite helpt in het leveren van betrouwbare hosting diensten en het verder ontwikkelen van nieuwe diensten," zegt Jon Bamford, General Manager BT Ignite Content Hosting Benelux.

Joanne Bredero, Partnership & Alliances Manager van COLT Telecom: "Door middel van dit samenwerkingsverband (SPA Programma) tussen COLT en Compaq, is COLT nog beter in staat om succesvolle hostingoplossingen aan te bieden aan haar eind-gebruikers. COLT 'commit' zich nu om zowel op technologisch als commercieel gebied het meest hoogwaardige hosting platform te ontwikkelen tezamen met Compaq."

Het SPA-partner programma voorziet op de eerste plaats in technische informatie en support voor de service providers. Bij de ontwikkeling van een service-portfolio krijgt de SPA-partner ondersteuning van Compaq. Een speciale rol hierbij speelt het eBusiness Acceleration Center te Sophia Antipolis in Frankrijk. Dit competence center, een gezamenlijk initiatief van Compaq Computer, Microsoft en Cisco Systems, kan service providers begeleiden en kennis overdragen via een breed scala aan technische sessies.

Het programma biedt ook ondersteuning in sales en business development. Iedere SPA partner heeft een 'eigen' contactpersoon bij Compaq en daarnaast zijn Compaq-medewerkers beschikbaar voor de begeleiding van pre- en post-sales trajecten. Op het vlak van business development gaat veel aandacht uit naar het ontwikkelen van nieuwe oplossingen en naar het creëren van nieuwe markten.

Kennisoverdracht vormt een belangrijke basis onder het succes van Compaq en haar Business Partners. Vandaar dat Compaq een speciaal programma heeft ontwikkeld voor SPA-partners. Er is zowel een commerciële als een technische 'track'. De trainingen worden beloond met de erkende Compaq-certificaten.

Financiële support
SPA-partners kunnen verder gebruik maken van het aanbod aan financiële services dat Compaq aanbiedt. Tot deze services behoren onder meer verschillende leasing- mogelijkheden en verschillende 'capacity on demand' programma's, waarbij het moment van betaling afhankelijk is van het daadwerkelijk benutten van de vooraf geïnstalleerde hardwarecapaciteit. Compaq overlegt met de SPA-partner welke vorm van financiële ondersteuning het meest geschikt is.

Daarnaast biedt Compaq marketing support, gericht op het versterken van de activiteiten van de SPA partner. Zo is er een speciaal logo ontwikkeld dat alleen gevoerd mag worden door de geselecteerde SPA-partners. Hiermee zijn de SPA-partners duidelijk herkenbaar voor klanten en voor andere Compaq Business Partners. Tevens onderneemt Compaq een groot aantal marketingactiviteiten, waar de SPA partner aan kan deelnemen, bijvoorbeeld beurzen, congressen, roadshows en bezoeken aan het eBac Center.

Promotie
Alle SPA-partners krijgen ondersteuning van Compaq bij de promotie van hun organisatie. Op de website van Compaq (www.compaq.nl) worden SPA-partners duidelijk geprofileerd voor klanten. Daarnaast worden de SPA-partners ook duidelijk vermeld op de 'xSP marktplaats', het deel van Compaq's website waar SPA-partners hun bedrijf en activiteiten kunnen presenteren.

Compaq hanteert de volgende selectiecriteria voor toelating tot het SPA-programma:
· 75% van de inkomsten moet komen uit activiteiten gerelateerd aan het service provider model.
· SPA-partners moeten allereerst toegelaten worden tot het Compaq Solution Alliances programma.
· SPA-partners moeten minimaal 5 commerciële en minimaal 2 technische mensen hebben opgeleid via het Compaq Educational Services programma.
Over BT Ignite
BT Ignite - het onderdeel van BT dat zich bezighoudt met internationale breedband diensten en oplossingen - biedt een volwaardig portfolio aan communicatiediensten aan bedrijven in de belangrijkste steden over de hele wereld (in samenwerking met Concert en andere partners waar nodig). BT Ignite levert de volledige IP waardeketen - van infrastructuurnetwerken en internetconnectiviteit tot advies en oplossingen inzake e-commerce, met een unieke portefeuille van hosting- en applicatiegerichte diensten, systeemintegratie en outsourcing faciliteiten. BT Ignite heeft nu al een leidende positie ingenomen wat betreft het aantal netwerkkilometers, aantal hostingcentra, lokale diensten voor verkoop en support, en geografische dekking per land. In Europa beschikt BT Ignite over aanzienlijk meer bandbreedte dan de concurrent en biedt haar portefeuille aan in meer dan 250 Europese steden via het eigen netwerk. BT Ignite Nederland is op 1 april 2001 ontstaan door een splitsing van Telfort in twee ondernemingen:Telfort, onderdeel van BT Wireless en BT Ignite Nederland. Zo'n duizend medewerkers bedienen vanuit de vestiging in Amsterdam de Nederlandse en internationale markt, gebruikmakend van het wereldwijde netwerk en de kennis van BT Ignite en haar partners en allianties. Klanten in Nederland zijn onder andere: Akzo Nobel, ABN Amro, Nederlandse Spoorwegen, KPMG, Unilever en Gigaport.

COLT Telecom Group
De COLT Telecom Group is een beursgenoteerde onderneming - London Stock Exchange (CTM.L) en Nasdaq (COLT) - welke de toon zet in Europese telecommunicatiediensten voor zakelijke gebruikers. Op het gebied van netwerkbetrouwbaarheid en service, met nieuwe diensten en nog snellere verbindingen. Dat deden we gisteren en vandaag en dat doen we morgen. Daarvoor bouwt COLT Telecom het grootste end-to-end gemanagede netwerk van Europa, het nummer één content distributienetwerk, voor de hoogste betrouwbaarheid op Europees niveau. COLT is momenteel actief in bijna dertig Europese steden in meer dan tien landen en biedt zakelijke gebruikers een geïntegreerd pakket voice-, data- en Internetdiensten.

In Nederland beschikt COLT over een eigen netwerk in en om Amsterdam, Rotterdam en sinds kort ook Den Haag. Op dit moment beheert COLT glasvezelnetwerken in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Schiphol en Hoofddorp.

Over Compaq
Compaq Computer Corporation ('Compaq') is opgericht in 1982 en is een van 's werelds marktleiders op het gebied van enterprise-technologie en -oplossingen. Compaq ontwerpt, ontwikkelt, produceert en levert hardware, software, oplossingen en diensten, waaronder toonaangevende enterprise opslag- en ICT-oplossingen, fouttolerante bedrijfskritische oplossingen en communicatieproducten, alsmede draagbare en desktop personal computers die in meer dan 200 landen worden verkocht.

Meer informatie over Compaq en haar producten en diensten is beschikbaar op www.compaq.nl.

COMPAQ AND THE COMPAQ LOGO ARE TRADEMARKS OF COMPAQ INFORMATION TECHNOLOGIES GROUP, L.P. PRODUCT NAMES MENTIONED HEREIN MAY BE TRADEMARKS AND/OR REGISTERED TRADEMARKS OF THEIR RESPECTIVE COMPANIES. THIS PRESS RELEASE MAY CONTAIN FORWARD-LOOKING STATEMENTS BASED ON CURRENT EXPECTATIONS THAT INVOLVE A NUMBER OF RISKS AND UNCERTAINTIES. THE POTENTIAL RISKS AND UNCERTAINTIES THAT COULD CAUSE ACTUAL RESULTS TO DIFFER MATERIALLY INCLUDE: WORSENING GLOBAL ECONOMIC CONDITIONS, INCREASED COMPETITIVE ENVIRONMENT AND PRICING PRESSURES, DISRUPTIONS RELATED TO RESTRUCTURING ACTIONS AND DELAYS IN THE EXPANSION OF COMPAQ'S SOLUTIONS BUSINESS MODEL. FURTHER INFORMATION ON THESE AND OTHER FACTORS THAT COULD AFFECT COMPAQ'S FINANCIAL RESULTS IS INCLUDED IN COMPAQ'S SECURITIES AND EXCHANGE COMMISSION (SEC) FILINGS, INCLUDING THE LATEST ANNUAL REPORT ON FORM 10-K AND THE LATEST QUARTERLY REPORT ON FORM 10-Q.


- Einde persbericht -

Achtergrondinformatie:
Compaq Computer B.V.
Jeanette de Wilde, tel. 0182 - 565807, e-mail: (Jeanette.dewilde@compaq.com) Of
Monogram Communication Strategies (MCS) BV
Perlita Fränkel, tel. 023 - 5628208, e-mail: (perlitaf@monogram.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...

BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in Kezzler
BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in toonaangevend serialisatiebedrijf Kezzler Oslo, Noorwegen-(BUSINESS WIRE)- Kezzler AS, een leider op het gebied van...

W Amsterdam BANK-gebouw opent kluisdeuren
W Amsterdam BANK-gebouw opent kluisdeuren AMSTERDAM-(BUSINESS WIRE)- Vandaag vindt de officiele opening plaats van BANK, het tweede gebouw van W...

IFF Appoints Richard O'Leary Executive Vice President & Chief Officer
IFF Appoints Richard O'Leary Executive Vice President & Chief Financial Officer NEW YORK-(BUSINESS WIRE)- Regulatory News: International Flavors & Fragrances...