Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Heerlen

Datum nieuwsfeit: 20-09-2001
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 20-09-2001 Politieberichten district Heerlen (HP 14.00 uur) Donderdag 20 september 2001

Brunssum, woningbrand:
Woensdagmiddag 19 september 2001 heeft in een woning aan de Heulenderstraat in Brunssum een korte maar hevige brand gewoed. Vijf personen moesten zich in het ziekenhuis onder behandeling stellen vanwege ademhalingsproblemen.
Omstreeks 16.10 uur raakte de petroleumkachel in de woning vermoedelijk door een defect in brand. De bewoners blusten deze brand door over de kachel een natte deken te gooien, terwijl tevens met een tuinslang gespoten werd. De brand ging gepaard met een hevige rookontwikkeling. Meerdere personen in huis ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie