Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fietsenstalling Arnhem officieel geopend

Datum nieuwsfeit: 20-09-2001
Bron: Gemeente Arnhem
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Arnhem

Fietsenstalling officieel geopend Op 20 september jl. heeft wethouder J. Bouwman de nieuwe bewaakte fietsenstalling aan het Johnny van Doorneplein officieel geopend. De exploitatie is in handen van Presikhaaf Bedrijven, die ook het beheer van de fietsenstallingen op de winkelcentra Kronenburg en Presikhaaf heeft overgenomen. De stalling aan het Johnny van Doorneplein is een tijdelijke voorziening en zal uiteindelijk onderdak krijgen in de nog te bouwen parkeergarage onder het plein. Voor één gulden kan iedereen een fiets in bewaring geven. Ook abonnementen zijn mogelijk. Er blijkt duidelijk behoefte aan deze voorziening. Er is ruimte voor circa 200 fietsen. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie