Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Thinktank Award voor beste jonge ondernemer in Noorden

Datum nieuwsfeit: 20-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Smallingerland

Thinktank Award voor beste jonge ondernemer in Noorden (31-8-01)

Op 20 september 2001 wordt in het gemeentehuis in Drachten voor de vierde keer de beste jonge ondernemer van het Noorden bekend gemaakt. De winnaar ontvangt een prijzenpakket ter waarde van 15.000, --. De Thinktank Award wordt georganiseerd door de Jonge Bedrijven Netwerken van Groningen en Friesland en Thinktank.

De Thinktank Award '2001 is bedoeld voor de best presterende jonge ondernemer.Niet alleen het ondernemingsplan staat centraal, ook de capaciteiten van de ondernemer worden beoordeeld. Dat maakt de Thinktank Award anders dan andere wedstrijden. Het succes van een jonge onderneming wordt immers bepaald door de combinatie van het persoonlijke ondernemingstalent en een goed idee. Zowel beginnende als reeds gestarte bedrijven kunnen zich inschrijven. Het bedrijf mag niet ouder zijn dan vijf jaar.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie