Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bijeenkomst over toerisme en recreatie in Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 20-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Etten-Leur
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Bijeenkomst over toerisme en recreatie in Etten-Leur

Op donderdag 20 september 2001 om 19.30 uur vindt er in de raadzaal van het gemeentehuis in Etten-Leur de tweede bijeenkomst (brainstormsessie) over toerisme en recreatie in de gemeente Etten-Leur plaats.

De opzet van deze avond is, om de verdere ontwikkeling en mogelijke uitbreiding van toerisme en recreatie (bv.
arrangementenontwikkeling) te bespreken en om afspraken hierover te maken. Het uiteindelijke doel is: het oprichten van een lokale projectgroep toerisme-recreatie in Etten-Leur. Een dergelijke projectgroep, waarin de gemeente en het toeristisch-recreatief bedrijfsleven beide vertegenwoordigd zijn, ziet Gemeente Etten-Leur als een belangrijk middel om de ontwikkeling van toerisme en recreatie in goede banen te leiden en om mogelijkheden en ideeën te concretiseren.

Wilt u meepraten over de ontwikkeling van toerisme en recreatie in Etten-Leur en/of heeft u belangstelling voor deelname in de lokale projectgroep, kom dan donderdag 20 september om 19.30 uur naar de raadzaal (ingang Marktzijde).

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Gemeente Etten-Leur, Natasja Rosier (beleidsmedewerkster toerisme en recreatie), telefoonnummer: (076) 5024459.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie