Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

P.J.H. Janssen directeur RAI Vereniging

Datum nieuwsfeit: 20-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AutoRai

20-9-2001

P.J.H. Janssen directeur RAI Vereniging

Het Hoofdbestuur van de RAI Vereniging heeft de heer P.J.H. Janssen benoemd tot directeur van de Vereniging en algemeen secretaris van de afdeling Autos.

De heer Janssen is commercieel directeur bij Louwman & Parqui b.v. te Raamsdonksveer, distributeur van de merken Toyota en Lexus in Nederland.

Hij is sinds 1976 werkzaam in de autobranche, zowel bij dealer- als bij importeursbedrijven. De afgelopen vijf jaar is hij direct verantwoordelijk geweest voor alle commerciële disciplines binnen Louwman & Parqui b.v.

Peter Janssen (50) volgde diverse financiële en bedrijfseconomische opleidingen die hij afrondde met de postdoctorale controllers-opleiding aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Hij is gehuwd en heeft twee kinderen.

De benoeming van de heer Janssen gaat in op 1 november. Tot die datum blijft de heer E.H. Glasius als directeur ad interim belast met de leiding van het secretariaat.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie