Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gratis workshop Collaborative Decision Management

Datum nieuwsfeit: 20-09-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

DecideWise organiseert gratis workshop Collaborative Decision Management voor Inkopers 20 september, Hotel Mitland te Utrecht

Beslissen doet u niet alleen!

Spitsheffingen, investeringen in informatie -technologie, de aanschaf van nieuwe vliegtuigen, aanbestedingsvraagstukken, het uitzenden van Nederlandse hulptroepen naar oorlogsgebieden, de problemen rond de uitbreiding van Schiphol, de Betuwelijn.

Bedrijven, overheden en non-profit organisaties kampen met steeds complexer wordende besluitvormingsprocessen. Talloze belanghebbenden binnen en buiten de organisatie nemen deel aan deze beslissingsprocessen. Daarnaast spelen diverse criteria mee bij het nemen van de beslissingen en zijn de risico's voor de organisatie en andere belanghebbenden enorm vergroot.

Betere ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie