Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Seminar nieuwe kansen en maken van keuzes in IT-sector

Datum nieuwsfeit: 20-09-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Een ochtend IT-trends voor directeuren
seminar op 20 september 2001

Bijpraten over nieuwe kansen en het maken van keuzes.

Wij constateren dat in ondernemend Nederland de roep om een nuchtere visie op informatietechnologie steeds luider wordt. Lieten ondernemers zich tot voor kort graag meevoeren in toekomstvisioenen van IT-goeroes, sinds kort lijkt de teneur steeds vaker: "laten we eerst maar eens de dagelijkse zaken goed regelen". Met beide benen op de grond dus. Maar sluit u zich dan niet teveel af voor de ontwikkelingen? Wat als u daardoor net die trend mist die een strategische voorsprong oplevert? Veel ondernemers hinken op deze twee gedachten. Als u zich hierin herkent, zou u wel eens veel aan ons seminar kunnen hebben⤦

Waar staan we nu? Welke ontwikkelingen staan nog overeind na het â¤~dotcom⤮-geweld van de laatste jaren? We praten u graag een ochtend bij, als ondernemers onder elkaar. In een open en ongedwongen sfeer laten we u zien waar er met IT concrete resultaten geboekt worden. Bijvoorbeeld met het beheersen van bedrijfsprocessen en door het ontwikkelen van een groeistrategie waarin het internet een belangrijke rol speelt. Twee wezenlijke ontwikkelingen die het zakendoen de komende jaren aanzienlijk zullen beĂŻnvloeden. Daarbij combineren we onze kennis van de oude en de nieuwe economie, verrijkt met de jongste inzichten uit onze praktijk. Zo reiken we u nieuwe bouwstenen aan voor het beleid van uw organisatie.

U ziet, ons ochtendseminar gaat niet zozeer over de nieuwste technologie, maar over de rode draad door uw dagelijkse werk: strategie, visie en zakendoen. Want voor ons staat Ă©Ă©n ding voorop: na alle hypes is de nieuwe economie weer gewoon "business as usual".

Tijden, locatie & Inschrijving
Het ochtendseminar vindt plaats op 20 september en begint om 9.30 uur. Na afloop, om 12.30 uur, kunt u aansluitend van een lunch gebruikmaken. Deelname aan het seminar is gratis, u bent van harte uitgenodigd.

De locatie van het seminar
Hoofdkantoor Anite Benelux, Ambachtsweg 5 in Maarsbergen

Inschrijven
Voor deze ochtend kunt u zich eenvoudig inschrijven via het online formulier. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging met een routebeschrijving. Aanmelden kan ook bij Esmee de Klerk (telefonisch +31 (0)343 - 43 93 43 of e-mail e.deklerk@anite.nl). Bij haar kunt u ook terecht voor meer informatie over deze ochtend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie