Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persbijeenkomst Stichting Poprevival 'Back Home'

Datum nieuwsfeit: 21-09-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Stichting Poprevival

BACK HOME

Persbericht, 16 september 2001

Goor, 16 september 2001

Beste werkers in de media,

Hardenberg maakt zich weer op voor het jaarlijkse muzikale feest der herkenning; de poprevival Back Home, dit jaar in Popcentrum Podium aan de Jan Weitkamplaan (de weg Hardenberg-Duitsland) in Hardenberg. De borden 'UITVERKOCHT' zijn inmiddels besteld, want we verwachten dat maandag het allerlaatste kaartje in de voorverkoop wordt verkocht. In het voorcafé draaien Cor Hoeben en Gerrit Jan Zagers tussen 20.00 en 02.00 uur 'Nederpop', in de discotheek draaien Dick Zwiers en Charles Fontijn stevige 'Rock' en Henk Smit, Gert Tack en Roel Zweers draaien in de grote zaal onvervalste 'Disco'. Drie muziekstijlen onder het dak van Podium en allemaal muziek uit the seventies want de zeven DJ's hebben een playlist van ruim 500 titels geselecteerd. Voor de bezoekers zijn er vele gratis verrassingen die een ieder in de juiste sfeer zullen brengen. In 2000 schreef de pers 'Back Home, feest der herkenning'. Een perfecter motto konden wij niet bedenken voor onze poprevival.

Het is een goede gewoonte de media een week voor 'the event' namens het voltallige bestuur van de Stichting Poprevival 'Back Home', uit te nodigen voor de vierde poprevival op vrijdag 21 september aanstaande. Deze uitnodiging geldt voor twee (2) personen.

Om zo optimaal mogelijk te profiteren kun je de volgende stappen ondernemen:
* Neem deze brief mee en meld je vanaf 20.00 uur bij de hoofdingang van Popcentrum Podium

* Na afgifte van deze brief volgt registratie en entree Medewerkers van Popcentrum Podium maken je graag wegwijs. De diskjockeys Roel Zweers en Henk Smit zijn beschikbaar voor de media. Back Stage is mogelijk via Herman Potgieter, directeur Popcentrum Podium. Voor meer informatie kun je tot 21 september 17.00 uur bellen naar 06-54313611 of mailen naar info@backhome.nu.

Met muzikale groet,

Stichting Poprevival Back Home

Roel Zweers,

secretaris

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie