Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Prinses Margriet opent onderzoeksgebouw KUN en UMC

Datum nieuwsfeit: 21-09-2001
Bron: Het Koninklijk Huis
Zoek soortgelijke berichten
Rijksvoorlichtingsdienst
Het Koninklijk Huis

21/09/01 Prinses Margriet opent onderzoeksgebouw Katholieke Universiteit Nijmegen en UMC St Radboud

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden verricht vrijdagmiddag 21 september 2001 in Nijmegen de officiële opening van het Researchgebouw van de Katholieke Universiteit Nijmegen en Universitair Medisch Centrum St Radboud. In dit nieuwe laboratorium zijn zestien onderzoeksgroepen op het gebied van de moleculaire levenswetenschappen samengebracht.

Moleculaire levenswetenschappen zijn de biomedische disciplines die de basiselementen van het leven bestuderen. Hiertoe behoren vakgebieden als biochemie, moleculaire biologie, moleculaire genetica en celbiologie. De wetenschappers in deze vakgebieden proberen de ingewikkelde processen in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie